سندروم پای بی قرار چیست ؟؟ چطور درمان میشود ؟؟

سندروم پای بی قرار چیست ؟؟ چطور درمان میشود ؟؟

در این پست درمورد سندروم پای بی قرار صحبت خواهیم کرد و نکات جالبی راجع به آن به شما خواهیم گفت از جمله‌ این نکات ، علت و درمان سندروم پای بی قرار است. سندرم پای بی قرار باعث می شود در پاها احساسی بدی به وجود آید. مانند: خارش، تیرکشیدن و احساس خزش در پا که لازم است. پا ها را چه در هنگام نشستن و خوابیدن رختخواب باید تکان دهیم. این احساس در خواب انسان مشکل برقرار می کند که باعث پایین آمدن کیفیت خواب می شود. هرچند علت این مشکل هنوز معلوم نشده است، مواردی که می تواند علت آن باشد عبارتند از : جنس، سن و ژنتیک. اکثر افراد متوجه شده اند که این تغییرات باعث جلوگیری و کاهش علت سندرم می شود.

سندروم پای بی قرار دارم چیکار کنم خوب بشه ؟

سندروم پای بی قرار

 

پیشگیری از سندروم پای بی قرار 

فعالیت کنید.

افرادی که کم تحرک هستند بیشتر در معرض سندروم پای بی قرار هستند. حتما ورزش کنید، اما حواستان اگر اهل ورزش نیستید به تدریج ورزش کنید. هر نوع ورزش به طور منظور انجام شود مفید می باشد.

 

چه ورزشی برای سندروم پای بی قرار خوب است ؟

مواردی همچون شنا، دوچرخه سواری، یوگا را می توانید انجام دهید. اگر در ماه ۴بار پیاده روی ۳۰دقیقه ای انجام دهید، در کاهش سندروم پای بی قرار تاثیر دارد. اگر پاهایتان را شدید تکان دهید به سندرم کمک می کند. در هفته ۱روز ۲۰الی ۳۰دقیقه ورزش پا همچون پیاده روی سریع در کاهش سندرم اثر دارد. شناکردن برای کشش عضلات پا می باشد که یک ورزش نرم و راحت است.ورزش کردن از سندرم پا جلوگیری و علایم آن را کاهش می دهد.

 

کفش های مناسب بپوشید.

استفاده از لخت راه رفتن یا کفش نامناسب باعث می شود ، قوس پا کم شود. به پزشک مراجعه کنید و از نقش داشتن آن در سندروم پا مطمئن شوید. از کفی های که برای قوس کف پا استفاده می شود، برای کفش هایتان بگذارید. استفاده از این کفی ها ب قوس پا کمک کرده و سندرم را کاهش می دهد.

 

آب زیاد بنوشید.

بدن خود را پر آب نگه دارید و به میزان مناسب آن روز آب بنوشید. با نوشیدن آب فراوان سندروم پای بی قرار را کاهش دهید. میزان آب بستگی به نیاز شخصی دارد. هر موقع تشنه شدید حتما آب بنوشید و آب را جایگزین نوشیدنی های چای و قهوه کنید.

 

از کافئین کمتری استفاده کنید.

کافیین در سندرم مشارکت مهمی دارد.از مصرف روزانه کافیین را کاهش دهید. کافیین در قهوه ها، شکلات نو نوشیدنی های انرژی زا وجود دارد، هر گونه مواد مخدر را مصرف نکنید.

 

الکل مصرف نکنید.

الکل باعث می شود سندروم پای بی قرار بدتر شود،پس الکل را حذف کنید.و در شب اصلا از الکل استفاده نکنید.

 

سیگار نکشید.

افراد سیگاری احتمال بیشتری در خصوص سندرم پای بی قرار را دارند. برای پیشگیری از آن بهتر است آن را ترک کرده و آن را کاهش داده است. و همچنین از محصولات نیکوتینی استفاده نکنید.

 

فعالیت های ذهنی را انجام دهید.

اگر در زمان استراحت پاهایتان اذیت می کند(به غیر از خواب) شروع به فعالیت های تحریک مغز شوید. برای مثال: کتاب بخوانید، جدول حل کنید، این کار باعث پرت حواس شده و آن را کاهش میدهد.

 

از عوارض داروها با خبر باشید.

از دارو های مشکل ساز همچون: ضد تهوع، ضد افسردگی که سروتونین را افزایش می دهد مصرف نکنید. از داروهایی که عوارض سندروم دارند با پزشک خود مشورت کنید و داروهای دیگری جایگزین کنید.

سندرم پای بیقرار

سندروم پای بی قرار

 

درمان سندروم پای بی قرار 

با پزشک خود درباره داروهای که تجویزی صحبت کنید.

برای درمان علائم سندروم پای بی‌قرار دو دارو تجویز شده است که شامل: رپینیرول و پرامی پکسول می باشد. این داروها فقط برای درمان سندرم پای بی‌قرار می باشد. با دانستن این علائم بیماری امکان دارد پزشک داروهای زیر را برای درمان و کاهش سندرم پای بی‌قرار توصیه کند.

  • آرام‌بخش‌ها از قبیل کلونازپام برای افرادی که خواب آن‌ها با سندرم خراب شده است مفید می باشد.
  • مسکن برای کسانی که از سندرم پای شدید رنج می‌برند، توصیه می شود.

 

مکمل آهن را امتحان کنید .

او ل از همه حواسمان باشد استفاده بیش‌ از اندازه آهن می‌تواند برای بدن مضر باشد، پس بهتر می باشد که قبل از مصرف آن با پزشک خود صحبت کنیم. پایین بودن آهن به افزایش سندروم پای بی‌قرار کمک می کند. پس افرادی که از آهن خون پایینی برخوردار هستند، مصرف قرص های آهن می‌تواند به کاهش از سندرم کمک کند. پزشکان فقط با دیدن علائم بیماری و بدون گرفتن آزمایش خون ، نمی توانند مکمل آهن را توصیه کنند، زیرا احتمال دارد مقدار زیادی از آن را مصرف کنند. همیشه برای استفاده ازمصرف آهن با پزشک خود صحبت کنید.

 

راه‌هایی که به درمان کمک می کند.

ماساژ و طب سوزنی به جلوگیری از بروز علائم سندروم پای بی‌قرار کمک خواهد کرد. ماساژ تنش‌ سندرم را کم می کند و باعث آرام شدن پاها می شود. مشخص شده است که طب سوزنی برای سندرم پای بی‌قرار نتیجه ای ندارد.

 

نکاتی برای داشتن یک خواب خوب برای درمان سندروم پای بی قرار :

  • آداب درست خوابیدن را مراعات کنید .
  • درست خوابیدن قانونی دارد که با رعایت آن‌ می‌توانید کیفیت خواب را بالا ببرید .
  • هرروز سر ساعت مشخصی از خواب بیدار شوید
  • خوابیدن در زمان مشخص باعث می‌شود که صبح‌ها سر ساعت مشخصی از خواب بیدار شویم.
  • اگر به خواب بیشتری نیاز داشتید، زودتر بخابید تا زود بیدارشوید.
  • زمان در خواب نقش مهمی در خواب خوب و عمیق شما دارد.
  • ترتیب خواب خود را در آخر هفته نیز بهم نزنید.
  • قبل از خواب استفاده از موبایل ،تلویزیون را کنار بگذارید.
  • وجود این وسایل در اطرافتان باعث می شود مغز بیدار بماند.
  • برنامه خواب مناسب داشتن می تواند در بروز علائم به شما کمک کند.

سندرم پای بیقرار درمان

علت سندروم پای بی قرار

 

علت سندرم پای بی قرار 

علت به وجود آمدن سندروم پای بی قرار چیست ؟

اکثر افراد علاقه دارند بدانند که چرا دچار سندروم پای بی قرار هستند ،علت آن وارثت یا شرایطی است که به مرور به آن دچار می شوند.دانستن علایم آن می تواند به جلوگیری و کاهش آن به ما کمک کند.

  • واریس،دیابت و کم خونی (فقرآهن) :

اینها در سندرم پای بی قرار نقش دارد. اگر هر گونه از بیماری ها را داشتید بهتر است به پزشک مراجعه کرده و از سندروم پای بی قرار پیشگیری کنید.

  • بارداری :

%۲۵ از خانم های باردار این سندرم را تجربه کرده اند، البته بعد از اتمام بارداری از بین می روند. در زمان بارداری باعث می شود که تغییر زندگی از علایم آن جلوگیری و یا آن ها را آرام کند.

  • وراثت :

اگر کسی در اقوام سندروم پای بی قرار داشت احتمال اینکه شما نیز این بیماری را بگیرید بالا است. در این مورد کاری از دست شما ساخته نمی باشد، فقط تغییرات زندگی می تواند از آن جلوگیری و آن را کاهش دهد.

  • چاقی و اضافه وزن :

این موارد هم فرد را دچار سندرم بی قراری پا می کند. با کاهش وزن از این بیماری جلوگیری کنید.

سندرم پای بیقرار چیست

چند نکته مهم در مورد سندرم پای بی قرار 

کاهش علائم سندروم پای بی قرار

قبل از خواب حرکات کششی را انجام دهید. انجام حرکات کششی پا قبل از خواب می‌تواند پا کمک کند.یادمان باشد که در انجام این حرکات از سندرم جلوگیری نمی کند حرکات یوگا می‌تواند کمک‌ کننده نیز باشد.

پیاده روی برای سندرم پای بی قرار

در زمانی که نیاز دارید به پیاده روی بروید. اگر علائم سندروم پای بی‌قرار داشتید، کمی راه بروید، حتی کمی در منزل راه بروید.

مشاوره برای سندروم پای بی قرار

میزان استرس خود را کاهش دهید. افرادی که استرس دارند، خواب آن‌ها بی کیفیت‌تر است و نشان داده‌شده است که تمایل بیشتری نسبت به سندرم پای بی‌قرار دارند. سعی کنید راه‌هایی که می‌تواند باعث بهبود استرس در شما شود را امتحان کنید . اگر خودتان قادر به درمان استرس نیستید، با پزشک مشورت کنید، زیرا امکان دارد بدون کمک گرفتن از متخصصین قادر به کنترل کردن استرس نخواهید بود.

استرس و سندروم پای بی قرار

قبل خواب یک دوش آب سرد یا آب گرم بگیرید. بسیاری معتفدند که دوش آب سرد یا گرم می‌تواند به پیشگیری از سندرم پای بی‌قرار کمک می کند. هر دو بار را تست کنید و ببینید که کدام‌ یک بهتر است. اگر نمی توانید بخابید حتما دوش آب گرم یا سرد بگیرید.

نکات نهایی !

  • اگر می خواهید مسافرت بروید، با اسفاده صندلی کناری و حرکات کششی را اجرا کنید.
  • اگر بهبود پیدا نکریدید با پزشک مشورت کنید. خود درمانی را کنار بگذارید. امکان دارد مشکل جدی‌تر شود.
  • قبل از مصرف مکمل آهن با پزشک مشورت کنید.

سندرم پاهای بی قرار چیست

درمان سندروم پای بی قرار

سندرم پاهای بی قرار ، سندرم پا بیقرار

بیشتر بخوانید : 

ماساژ پا | آموزش ماساژ پا در ۱۵ مرحله + آموزش تصویری

آموزش ماساژ پا | روش ماساژ جنسی و لذتبخش پاها برای همسران

چرا کابوس میبینم ؟؟ (علت و درمان کابوس شبانه)

خواب خوب و عمیق | برای یک خواب خوب و عمیق چه کنیم؟

چگونه سریع بخوابیم؟؟ (روش های سریع خوابیدن)


ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.