عکس نقاشی گل لاله بدون رنگ برای رنگ آمیزی کودکان و بزرگسالان
در این نوشته از دلبرانه می خواهم ۵۵ عکس نقاشی گل لاله با بهترین کیفیت برای رنگ آمیزی را خدمت شما ارائه نماییم
همانطور که می دانید گل لاله یکی از زیباترین گل های طبیعت است که همه افراد حس خوبی به این گل دارند و از تماشای آن لذت می برند
اگر شما هم به دنبال تصاویر و نمونه های سیاه و سفید این گل برای رنگ آمیزی هستید تا انتها با ما همراه باشید
در ادامه تعداد زیادی از تصاویر نقاشی گل لاله را برای پرینت و دانلود برای شما جمع آوری و آماده کرده ایم
امیدواریم که مورد توجه و استفاده شما قرار گیرد
از همراهی شما سپاسگزاریم
عکس نقاشی گل لاله بدون رنگ برای رنگ آمیزی کودکان و بزرگسالان
قدیمیترین آثار باستانیای که در آن نقش لاله به چشم میخورد مهرهای برنزی و سنگیای است که از افغانستان به دست آمده است و قدمت آنها به بیش از ۲۰ سده پیش از میلاد مسیح برمیگردد.
همچنین در مُهری استوانهای شکل مربوط به ۲۰-۱۹ سده پیش از میلاد، که از تمدن عیلام در ایران به دست آمده است، نقش گل لاله وجود دارد.
از زمان تسلط یونانیان بر بلخ در سدههای دوم تا سوم پیش از میلاد نیز نقش هرکول با یک دسته گل لاله بر دور سر، بر روی سکهای بر جای مانده است.
در دوران ساسانیان و در سدهٔ ۵-۳ میلادی، نقش گل لاله در ظروف نقره و مُهرها، با سه گلبرگ به تصویر کشیده است اما در آثار سدهٔ ۶-۵ ساسانی، تعداد گلبرگهای نقش لاله به ۵ عدد افزایش یافته است.
یکی از آثار تاریخی مهم بجای مانده از سدهٔ ۷ میلادی طاق بستان است. در بالای تاق بزرگ این اثر باستانی، گل لاله با ۵ گلبرگ کندهکاری شده است.
زادگاه اصلی گل لاله
اقوام ترک در اصل ساکنان زادگاه اصلی لاله یعنی آسیای مرکزی بودند. در اواخر سدهٔ ۱۰ میلادی و به هنگام فرمانروایی سلجوقیان این طوایف حرکت خود را به طرف غرب آغاز کردند.
بر اساس برخی فرضیهها این اقوام بودند که همراه با مهاجرت خود گل لاله را به کشور ترکیه کنونی منتقل کردند.
در زبان ترکی نیز مانند فارسی این گل را lale لاله مینامند. محمد دوم ملقب به محمد فاتح شاهی بود که در سال ۱۴۵۳ میلادی توانست امپراتوری بیزانس را شکست دهد.
او بسیار به باغبانی علاقهمند بود و باغهای بسیاری ایجاد کرد. این علاقه به حدی بود که تعداد کسانی که از باغ قصر او مراقبت میکردند ۹۲۰ نفر ذکر شده است.
از زمان محمد دوم بکار بردن نقش گل لاله در سقف و یا ساختمان مساجد بسیار رایج شد.
در سرای توپقاپی در استانبول ۲۷۶ نوع طرح لاله نقش شده است.
در سدهٔ ۱۶ میلادی کاشت لاله در منازل مردم عادی در ترکیه رایج شد و انواع اصلاح یافته و جدید آن بوجود آمد.
در میان این انواع نوعی که بیش از همه محبوب بود نوعی لاله با گلبرگهای بلند و نوک تیز، شمشیر مانند بود که به نام لالهٔ استانبول شهرت داشت.
در همین زمان بود که زیبایی این گل در قصرهای شهر استانبول، نظر اروپائیان را به خود جلب کرد.
کشت لاله در هلند
در سال ۱۵۶۲ میلادی برای نخستین بار لاله به کشور هلند وارد شد.
هلندیها در اوایل قرن هفدهم شهرت گل لاله را به آنجا رساندند که در سال ۱۶۳۴ میلادی جنون پولسازی از گل لاله شروع گردید.
و چنان دچار بورسبازی در بین مردم رایج شد که یک پیاز جدید و نادر قیمتی معادل با قیمت خرید دو خانه در آن زمان پیدا کرد.
از این دوران سندی بر جای مانده که یک عدد پیاز لاله در ازای یک کارخانهٔ آبجوسازی مبادله شده است.
این دوران به جنون گل لاله یا شوق لالهٔ هلندی موسوم است. پس از مدت کوتاهی از ورود لاله به هلند، تقاضا برای انواع متفاوت رنگ لاله، از عرضه پیشی گرفت و و قیمتها برای پیازهای نادر شروع به افزایش گذاشتند.
اوج گرمی بازار لاله در هلند بین سالهای ۱۶۳۳–۱۶۳۷ بود.
قبل از ۱۶۳۳ تجارت گل لاله در هلند، به تولیدکنندگان و کارشناسان حرفهای، محدود شده بود، اما قیمت به طور پیوسته رو به افزایش، باعث وسوسهٔ بسیاری از خانوادههای معمولی طبقه متوسطو فقیر برای وارد شدن به بازار خرید و فروش پیاز لاله شد.
مردم خانهها، املاک و اموال خود را برای پیش خرید پیاز لاله وثیقه قرار میدادند و قیمت پیازها پیوسته رو به افزایش بود. سرانجام در سوم فوریه ۱۶۳۷ دوران حباب اقتصادی پیاز لاله در هلند پایان یافت و عواقب آن، ورشکستگی مالی برای بسیاری از خانوادههای هلندی معمولی بود.
پس از شهرت یافتن بحران اقتصادی هلند، بسیاری از مردم کشورهای دیگر مایل به دیدن گلی شدند که اینچنین توانسته بود مردم هلند را شیفته و شیدای خود کند و صادرات پیاز لاله رو به افزایش گذاشت.
از نیمهٔ دوم سدهٔ نوزدهم میلادی کاشت لاله در مزارع بسیار بزرگ هلند رایج شد و همچنین پژوهشگران هلندی موفق به ایجاد جورههای جدید و زیبای لاله شدند.
نیازهای محیطی گل لاله
دما: گل لاله نسبت به سرما مقاوم است. دمای ایدهآل برای ریشهدهی ۹ درجه و برای رشد ۱۸-۱۵ درجه سانتیگراد است.
پیازهای فورسه شده نباید در محیط خیلی گرم نگهداری شوند، گرما باعث عدم تشکیل گل میشود. بهتر است در یک مکان خنک نگهداری شوند.
رطوبت
معمولا نیازی به رطوبت هوا ندارد.
مکان
این گیاه به مکانی آفتابی، دور از باد، و خاک حاصلخیز با زهکش خوب دارای در حدود ۵۰ درصد ماسه و غنی از گیاخاک نیاز دارد.
در طی دورهٔ ریشهدهی، تاریکی کامل و از زمان ظاهر شدن جوانهٔ گل، نور زیاد لازماست. پس از باز شدن گلها میتوان در داخل منزل در هر محلی قرار داد.
آبیاری و تغذیه
در محیط داخل آبیاری متوسط کافی است. اگر پیازها را برای سال آینده دوباره استفاده شود لازم است در زمان رویش در بهار با استفاده از کود عمومی تغذیه صورت گیرد.
تکثیر
گل لاله از دو طریق کاشت بذر که تا به گل نشستن آن در حدود ۵ سال زمان لازم است و در آوردن پیاز بوته اصلی از خاک و جدا کردن پیازچههای نوچه اطراف پیاز مادری تکثیر و ازدیاد میشوند.
برای ایجاد ارقام جدید و تازهٔ لاله از روش کاشت بذر استفاده میشود.
در نواحی خیلی سرد و مرطوب پیازهای لاله باید از خاک بیرون آورده شده و جهت کاشت دوباره در پاییز در انبار نگهداری شوند.
زمان مناسب برای کاشت پیاز لاله در اواسط پاییز است. محل کاشت باید در معرض نور و با آبیاری خوب باشد.
زیر درختان برگریز که نصف روز سایهاست، به خوبی رشد میکند.
خاک مناسب برای کاشت خاکهای شنی و رسی به همراه کمپوست است، کمپوست باعث نرم شدن خاک میشود.
فاصلهٔ کاشت پیاز از سطح خاک به اندازهٔ دو برابر قطر پیاز و فاصلهٔ پیازها از یکدیگر به اندازهٔ سه برابر قطر پیاز است.
از نظر زیبایی، کاشت پیازها با شکلها و رنگهای متفاوت، در کنار یکدیگر توصیه نمیشود و بهتر است پیازهای هم نوع و همرنگ در کنار یکدیگر کاشته شوند.
کشت آبی (کاشت در آب) که معمولا برای کاشت گل سنبل و گل زعفران استفاده میشود، در کاشت برخی از انواع کوتاه قد لاله نیز بکار میرود.
در کشت آبی پیاز در داخل اسفنج طوری قرار میگیرد که تنها قسمت انتهایی پیاز در داخل آب باشد.
خصوصیات گل لاله
لاله گیاهی است از تیرهٔ سوسنیان که دارای پیاز است و برگهایش طویل و ساقهٔ گلدهنده از وسط برگها خارجی میشود. گل آن که در انتهای ساقه قرار دارد معمولا منفرد است ولی ممکن است معدودی از گونهها ۲ تا چندین گل نیز داشته باشد.
محل اصلی رویش لالهٔ خودرو از کوههای پامیر تا کوه تیان شان در آسیای مرکزی در نظر گرفته میشود.
همچنین این گل در افغانستان، ترکیه، ایران، قسمتی از غرب سوریه، سواحل دریاچه آرال، دریاچه خزر و دریای سیاه، یونان، ایتالیا، اسپانیا و سواحل دریای مدیترانه در شمال آفریقا بصورت خودرو یافت میشود.
در حال حاضر هزاران نوع لاله با رنگهای متفاوت وجود دارد. جورههای قدیمی لاله از ترکیب دو گونهٔ لالهٔ باغچهای و لالهٔ ارمنی مشتق شدهاند و والدین جورههای جدیدتر اغلب سه گونهٔ لالهٔ شنلقرمزی، لالهٔ امپراتور و لالهٔ نیلوفرآبی هستند.
گل لاله تنها در ۲ ماه در سال شکوفا میشود و زمان گلدهی از اواخر اسفند در انواع زود گلدهنده تا اواخر اردیبشهت در انواع دیر گلدهنده محدود میشود.
پرورش گل لاله
گل ها بخش زینتی گیاه را تشکیل میدهند در زمان پژمردگی از آبیاری خودداری گردد بهتر است تا زمان پژمردگی گل ها هر دو هفته یکبار با کود کامل تغذیه شود حداکثر تا ۳ سال میتوان از یک پیاز استفاده نمود نسبت به سرما مقاوم است پیاز هارا پس از گلدهی از خاک ذرآورده و سال بعد مجددا بکارید.
عکس نقاشی گل لاله
نقاشی گل لاله بزرگ
نقاشی گل لاله زیبا
نقاشی گل لاله آسان