پانچ صورت چگونه است ؟

پانچ صورت چگونه است ؟

پانچ صورت چگونه است ؟

از آن جایی که جای جوش به درمان به راحتی جواب نمی دهند یک راهکار واحدی که بهترین اثر درمانی را برای همه بهمراه داشته باشد وجود ندارد. اما با این وجود روش های مختلفی وجود دارند که می توانند پوست شما را بهبود ببخشند. در زیر این روش ها را برای شما آورده ایم:
درمان های لیزری: در لیزر درمانی توسط  یک پرتو لیزر لایه بیرونی پوست از بین برده می شود. سپس در حالی که زخم های حاصل شده بهبود می یابند یک پوست تازه و جوان شکل می گیرد. هرچه شدت لیزر کمتر باشد آسیب کمتری نیز به پوست وارد می شود اما در عین حال اثربخشی آن نیز کمتر خواهد بود.
سایر روش های انرژی درمانی: استفاده از رادیو فرکانسی و سایر روش های پرتو درمانی، می تواند به ساخته شدن یک لایه پوست جدید بدون آسیب رساندن به لایه خارجی پوست کمک کند. پس از چندین جلسه درمانی جای جوش ها کمتر قابل رویت خواهند بود.
درم ابرژن: در این روش یک لایه سطحی از پوست توسط یک برس سیمی که به سرعت در حال حرکت است برداشته می شود. این روش می تواند باعث بهبود کامل جای جوش های کم عمق شود و همچنین منجر می شود تا جای جوش های عمیق تر نیز کمتر به چشم بیایند.
عمل جراحی: در برخی موارد جراحی برای از بین بردن جای جوش های عمیق از گزینه های انتخابی است. یک عمل جزیی به نام پانچ کردن برای درمان یک جای جوش عمیق به کار می رود. در این جراحی با بخیه و دوختن پوست سوراخی را که در محل جای جوش ایجاد شده است را بهبود می بخشند.
پرکردن جای جوش : در این روش کلاژن یا بافت چربی به زیر پوست در محل جای جوش تزریق می شود که با این روش پوست کش آمده و جای جوش پر می شود و در نتیجه کمتر به چشم خواهند آمد. از آن جایی نتیجه این عمل موقت است پس از مدتی نیاز است تا هر چند وقت یکبار تزریق تکرار شود.
از یاد نبرید برای  بررسی جوانب مثبت و منفی هر کدام از این روش ها و تعیین بهترین روش برای شخص شما باید با پزشک و درماتولوژیست خود مشورت کنید.

هزینه پانچ صورت

هزینه پانچ صورت

سابسیژن صورت

همه چیز درباره سابسیژن و روش درمان اسکار جای جوش صورت

درمان جای جوش یا به اصطلاح اسکار به دو دسته طب سنتی و طب مدرن بخش بندی می شود. ماسک های گیاهی بسیاری برای این روش توصیه و استفاده می شود که مربطو به بحث طب سنتی و درمان های گیاهی مشکل جای اکنه است. در این بخش به معرفی یکی از روش های درمان جای جوش در طب مدرن به نام سابسیژن پوست خواهیم پرداخت. در مقاله ای که در و ب سایت acne.org منتشر شده بود در رابطه با ساب سیژن توضیحاتی ارائه شد که در ادامه می خوانید.

سابسیژن چیست؟

سابسیژن روشی است ساده و سر پایی و بی خطر ، با یک مکانیسم متفاوت و اساسی در درمان اسکارهای آتروفیک ( فرورفته ) نظیر جای جوش – جای بخیه و آبله مرغان و … ساب سیژن و آر-اف فرکشنال در کنار هم بهترین درمان جهت اسکارهای آتروفیک ( فرورفته ) محسوب می شوند. در روش سابسیژن برای درمان و رفع جای جوش از روش آزاد کردن بافت های همبندی یا بافت های فیبروتیک استفاده می شود. سابسیژن با وسیله ای استاندار دارای سوزن های خاص به نام سوزن نوکور انجام می شود. روش سابسیژن برای درمان جای جوش یا به اصطلاح درمان جوشگاه های عمیق تاشی از اکنه انجام می شود.

چرا جای جوش فرورفته می شود؟

یکی از عوامل مهم در ایجاد فرورفتگی در جوشگاه های آکنه، وجود چسبندگی ها و فیبروز زیر آنهاست که باعث کشیده شدن پوست به سمت داخل و فرورفتگی می شود. ساب سیژن روش بسیار موثری برای بهبود این فرورفتگی ها و به داخل کشیده شدن های جوشگاه های آکنه است. سابسیژن با استفاده از سوزن مخصوص وارد بافت فیبروتیک می شود و به صورت افقی بافت های فیبروتیک بریده می شوند.

 

روشهای انجام سابسیژن پوست صورت

روش قدیمی:با استفاده از سوزن نوکور که شبیه نیزه بوده و پزشک بعد از واردکردن آن به بافتهای زیر پوست و حرکت دادن متناوب آن، اقدام به بریدن بافتهای فیبروتیک و چسبندگی ها و بعضاً ایجاد خونریزی و هماتوم می کند.ساب سیژن با این روش، علیرغم اینکه هدف درمان که پاره کردن باندهای فیبروتیک است را محقق میکند، ولی به علت عوارض ناخواسته مثل کبودی شدید صورت، ایجاد جوشگاه های جدید ناشی از ورود خود سوزن نوکور، درد نسبتاً زیاد و گاهی تشدید فرورفتگی و چسبندگی ها و ایجاد لک و تیرگی های مقاوم،چندان محبوب و متداول نیست.

روش جدید: این روش که با استفاده از وسیله ساب سیژن ابداعی انجام میشود،تحول اساسی در درمان جای جوش، جای زخمهای وسیع نظیر سالک، چین و چروک های عمیق صورت نظیر خط خنده و خط اخم و….، جوانسازی پوست در پوستهای مسن و دچارچروک های وسیع ایجاد کرده است.

سابسیژن-پانچ صورت چگونه است ؟

سابسیژن پوست و ساب سیژن اسکار جای جوش

چه کسانی می توانند سابسیژن انجام دهند؟

همانطور که گفته شد روش سابسیژن برای رفع جوشگاههای عمیق است و هرچه عمق این جوشگاهها بیشتر باشد به نسبت نتیجه بهتر خواهد بود. البته برای جوشگاه های سطحی هم موثر خواهد بود. روش سابسیژن برای اکثر جنس پوست ها مناسب است اما پوست های تیره بعد از انجام سابسیژن احتمال بروز هیپرپیگما نتاسیون را دارند.

اقدامات و مراقبت های قبل از انجام سابسیژن :

شب قبل از سابسیژن حمام نمایید.

اگر جزء بیماران دیالیزی، پیوندی و یا بیماران مبتالء به بیماری های خاص می باشید به پزشک معالج اطلاع دهید.

در صورت مصرف هر گونه دارو و یا داشتن اعتیاد به مواد مخدر یا الکل به پزشک معالج اطلاع دهید.

قبل از ساب سیژن، صورت را با آب و صابون شستشو داده و چربی، دارو و یا مواد آرایشی را پاک نمایید.

در صورت مصرف وارفارین، هپارین وآسپرین ،از ۳ روز قبل دارو را پس از مشورت با پزشک معالج قطع نمائید.

در صورت ابتالء به دیابت، فشار خون، بیماریهای خاص یا مزمن داروهای خود را پس از مشورت با پزشک معالج ،طبق روال قبل مصرف نمایید.

در بیماران با سابقه تبخال،قرص آسیکلوویر به صورت پیشگیرانه تجویز می شود و مصرف قرص آسیکلوویر تا بهبود ضایعات ادامه می یابد.

در صورت ابتالء به بیماری های عفونی مانند هپاتیت، ایدز و … به پزشک معالج اطلاع دهید.

در صورت بارداری و یا شیردهی به پزشک اطالع دهید.

بیماران مبتال به آکنه فعال (جوش ) نیاز به درمان موفق آکنه قبل از انجام ساب سیژن دارند.

اقدامات و مراقبت های بعد از انجام جراحی سابسیژن

بعد از ساب سیژن بیمار باید به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت از تماس ۲ سوراخ ایجاد شده در طرفین صورت با آب جلوگیری کند و روی آنها پماد آنتی بیوتیک بزند.کبودی بعد از عمل طبیعی است که در مدت ۸ الی ۱۰ روز بهبود می یابد . گاهی بعد از انجام جراحی سابسیژن بازهم اسکارها دیده می شوند و انهم به دلیل نیاز به ۲ الی ۳ جلسه در این دوره درمان جای جوش است.

Image result for Face woman

پانچ برای جای جوش

دیدن صورتی پر از آثار ناشی از جای جوش، یکی از اتفاقات بسیار آزاردهنده برای آقایان و بخصوص خانم‌های جوان محسوب می‌شود.داشتن چنین پوستی، تاثیر زیادی در کاهش اعتماد به نفس هر جوانی خواهد داشت، این اثرات روانی منفی به حدی آزاردهنده است که بسیاری افراد حاضرند برای رفع جاهای جوش‌ها به خصوص در ناحیه صورت، تن به روش‌های سخت و پرهزینه بدهند تا شاید رویای داشتن پوستی صاف و زیبا را به واقعیت تبدیل کنند.

در حالی که بنا به گفته متخصصان پوست نه تنها درمان جای جوش نسبی است، بلکه رسیدن به نتیجه مطلوب درمانی به عمق فرورفتگی، میزان بازسازی پوست شخص و البته انتخاب درمان مناسب بستگی دارد.

دکتر سعید کشاورز، متخصص پوست و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه‌الله در گفت‌وگو با جام‌جم می‌گوید: جای جوش اگر به معنای ایجاد فرورفتگی در پوست باشد، به هیچ وجه و در هیچ شرایطی صددرصد درمان نمی‌شود، بلکه تنها می‌توان با بهره‌گیری از یکی از روش‌های نوین درمانی، شدت و آثار منفی آن را کاهش داد.

جوش‌هایی که آثارشان محو نمی‌شود

دکتر کشاورز نیز با تاکید بر این که معمولا جوش‌های بزرگ و چرکی آثاری از خود بر پوست به جا می‌گذارد، می‌گوید: البته باقی ماندن جای جوش به چند عامل بستگی دارد که یکی زمینه‌های ژنتیک پوست برای ترمیم و بازسازی است که در برخی افراد، این زمینه بسیار ضعیف است.

از سوی دیگر دست کاری زیاد و فشار دادن جوش‌های چرکی به باقی ماندن جای آنها روی پوست منجر می‌شود، پس توصیه می‌شود که در هر شرایطی از دستکاری جوش‌ها پرهیز شود.

جای جوشی که محو می‌شود

متخصصان پوست معتقدند پیشگیری از ایجاد جای جوش بسیار ساده‌‌تر از درمان آن است، به همین دلیل در اکثر موارد، این متخصصان بر درمان طبی زودرس و طولانی جوش‌ها یعنی تا محو شدن کامل آنها تاکید می‌کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه بقیه‌الله تاکید می‌کند: اگر جای جوشی به شکل لکه‌های قرمز روی پوست دیده شود، نیاز به درمان نداشته و پس از مدتی به خودی خود محو می شود، اما اگر جای جوش به شکل لکه‌ها قهوه‌ای باشد، با لیزر قابل درمان است. از سوی دیگر لکه‌های تیره و قهوه‌ای رنگ با لایه‌برداری یا پیلینگ‌های پوستی نیز قابل رفع است.

دکتر کشاورز می‌افزاید: درمان میکرودرم نیز نوعی از روش‌های لایه‌برداری محسوب می‌شود که در آن از روش‌های فیزیکی برای از بین بردن جای جوش استفاده می‌شود، اما رفع جای جوش‌های عمیق بسته به قابلیت بازسازی پوست و روش درمانی انتخابی، قابلیت درمان نسبی دارد.

روش‌های درمانی متنوع

متخصصان پوست روش‌‌های مختلفی را برای درمان اسکار یا جای جوش صورت پیشنهاد می‌کنند که عمده‌‌ترین آنها لیزر است و آثار تهاجمی کمی چون زخم و قرمزی را روی پوست به جا می‌گذارد.

البته از روش‌های درمانی دیگری چون پانچ یعنی بریدن یا برآمده کردن جای جوش نیز استفاده می‌شود که در هر دو مورد خون‌ریزی ایجاد شده به پر شدن جای جوش تا حد قابل قبولی منجر می‌شود.

دکتر کشاورز اضافه می‌کند: استفاده از فیلرها یا پرکننده‌ها که می‌تواند از نوعی ژل یا چربی خود بدن باشد، نیز از روش‌های رایج درمان جای جوش محسوب می‌شود، اما این روش به دلیل عوارضی که دارد، شیوه مطلوبی نیست.

تراشیدن پوست، روشی تهاجمی و موثر

این متخصص پوست با اشاره به تهاجمی بودن روشی تحت عنوان «درم ابریژن» که با تراشیدن، لایه سطحی پوست برداشته می‌شود، می‌گوید: به دنبال انجام این روش لایه زیرین پوست که ظاهر صاف‌ و شفاف‌‌تری دارد، جایگزین لایه ناصاف و پر از اسکار قبلی می‌شود.

اما میزان قرمزی و لکه‌های ناشی از انجام این روش نه تنها تا چند ماه روی پوست می‌ماند، بلکه برای این‌که به لکه‌های ماندگاری تبدیل نشود به مراقبت زیادی نیاز دارد.

وی ادامه می‌دهد: بعضی مواقع جوشگاه‌‌های عمیق پوست صورت را می‌توان با عمل جراحی برداشت و محل را بخیه کرد، در برخی بیماران نیز لازم است اسکارهای عمیق توسط تزریق کلاژن پر شده یا در بعضی موارد که پیوند پوست از پشت گوش به ناحیه فرو رفته انجام ‌شود.
اما لیزرهای کم تهاجمی که میزان التهاب و قرمزی کمی را به جا می‌گذارد، یکی از موثرترین روش‌ها برای از بین بردن جای جوش محسوب می‌شود.

هزینه پانچ جای جوش

دستگاه پانچ صورت

دستگاه پانچ صورت

اسکار آکنه از جمله مشکلات جوانان است که درمان آن از اهمیت زیادی برخوردار است. از طرف دیگر باید درمانی انتخاب شود که حداقل عوارض و حداکثر اثر را داشته باشد. دراین مقاله سعی بر این است که همه اینروشها معرفی شود. مسلما انتخاب روش نهایی با مشورت پزشکتان انجام میشود:

%image_alt%

۱- پیلینگ نقطه ای :
استفاده از محلولهای پیلینگ قوی از جمله تری کلرواستیک ( TCA) در فرورفتگی ها طی چندین جلسه به تدریج باعث رشد بافت از عمق ضایعه شده و تدریجاً هم سطح پوست طبیعی میشود.

۲- درم ابریژن :
روشی نسبتاً قدیمی است که بوسیله دستگاه درم ابریژن تحت بی حسی موضعی، تراشیدن اسکار انجام می شود. این روش بدلیل وابستگی به مهارت فرد و عوارض احتمالی آن ( مثلاً ایجاد لک ) امروزه کمتر به کار میرود.

۳- میکرودرم ابریژن :
فرم سطحی تر درم ابریژن است که از طریق پاشیدن پودر با سرعت زیاد عمل میکند.این روش جدید ترین روش ترمیم اسکار است.برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این دستگاه اینجا را کلیک کنید.

۴- تزریق پرکننده ها :
از جمله پرکننده ها (filler) میتوان از کلاژن و هیالورونیک اسید نام برد.این روش غالباً برای اسکارهای تو رفته ای که به “چال” معروفند موثر نیست.با توجه به تنوع پرکننده ها موجود در بازار انتخاب نوع پرکننده ها مخصوصاً اینکه دارای تاییدیه FDA باشد بسیار اهمیت دارد. پرکننده های هیالورونیک اسید بسته به نوع آن معمولا ۶ ماه تا ۲ سال دوام دارند.

۵- درمان با لیزر :
در حال حاضر بیشترین لیزر مورد استفاده لیزر Co2 و لیزر Er:YAG می باشد .اخیراً لیزرهای فرکشنال جایگاه ویژه ای در درمان اسکارآکنه پیداکرده اند.برای اطلاعات بیشترلطفاً اینجا را کلیک کنید.

۶- جراحی پوست :
بعضی از اسکارهای فرورفته را میتوان با کمک وسیله ای به نام پانچ برداشت.در این روش عملاً اسکار فرورفته برداشته شده و حفره ایجاد شده با کمک بخیه ترمیم می شود.

۷- ساب سیژن(Subcision) :
در این روش با استفاده از سوزن خاص اتصالات زیر اسکار که موجب پایین کشیده شدن اسکار میشود بریده میشود و باعث میشود که سطح تورفته اسکار ترمیم شده و هم سطح پوست گردد.از این روش میتوان همزمان با لیزر استفاده کرد که مشخصا اثر فوق العاده ای در درمان اسکار آکنه دارد.

۸- آراف فرکشنال :
این روش چند سالی است که به بازار وارد شده است.سوزنهای ظریف وارد پوست میشوند و با تبادل اشعه آر اف باعث ساخت کلاژٰن و پرشدن اسکار های آکنه میشود. مهمترین حسن این روش علاوه بر اثر فوق العاده این است که بعد از هر جلسه فقط حدود ۲۴-۴۸ ساعت صورت فرد قرمز است. برای اطلاعات بیشتر در مورد آر اف فرکشنال اینجا را کلیک کنید.

۹- درماپن(Dermapen) :
اخیرا از درماپن برای درمان اسکارهای آکنه استفاده شده است. درماپن با وارد کردن سوزنهای زیاد به پوست باعث ایجاد کلاژن سازی و ترمیم اسکارها میشود. معمولا همراه با درماپن موادی برروی پوست قرار داده میشود که وارد شدن این مواد به پوست کلاژن سازی را دو چندان میکند.برای اطلاعات بیشتر در مورد درماپن اینجا را کلیک کنید.

۱۰- درمان دارویی :
مهمترین روش درمان اسکار پیشگیری از بروز آن است که با مراجعه سریع برای درمان آکنه و پشتکار در پیگیری درمان میسر میشود.

روش پانچ جای جوش

Image result for Face woman

فیلم پانچ صورت


ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.