مشاهده لیست قیمت ادوات موسیقی در سایت ایمالز

موسیقی، به‌عنوان یکی از ابزار‌های قدرتمند و مؤثر بر سلامت روان انسان، معرفی‌شده است. طبق تحقیقات گسترده‌ای که در این زمینه انجام‌شده است، موسیقی می‌تواند تأثیرات مثبت زیادی بر احساسات و روان انسان بگذارد؛ ازجمله این تأثیرات می‌توان به کاهش استرس و افسردگی، افزایش خلاقیت نوازنده، افزایش تمرکز و… اشاره کرد. ساز‌های موسیقی (ایرانی و خارجی)، دارای انواع مختلفی هستند که با توجه به ساختار بدنه‌ی ساز، شکل ظاهری و نوع نواختن، با یکدیگر تفاوت داشته و به چهار دسته‌ی سازهای زهی، بادی، کوبه‌ای و صفحه کلید‌دار و الکترونیک، تقسیم می‌شوند. قیمت این ابزارهای موسیقی نیز بر اساس دسته‌بندی، کد و مدل، متفاوت است. شما می‌توانید قیمت ادوات موسیقی ازجمله، ویولون، سه تار، ارگ، سنتور و… را، در وب‌سایت معتبر ایمالز که یک جست‌وجوگر کالا و فروشگاه معتبر اینترنتی است، مشاهده نمایید. این وب‌سایت، ضمن تعدیل قیمت‌ها، به شما این امکان را می‌دهد که انتخاب‌های متفاوتی در پیش روی خود داشته باشید.

معرفی انواع ساز‌های موسیقی

یکی از روش‌های مهم و سازنده‌ای که می‌تواند موزیسین‌ها را آگاه کند که برای اجرا، نیازمند کدام آلت موسیقی هستند، آشنایی با انواع ساز‌های ایرانی و خارجی است. انواع آلات موسیقی، بر اساس جنس، طرز اجرا و اصواتی که تولید می‌کنند؛ دسته‌بندی می‌شوند و به این طبقه‌بندی و آشنایی با ساز، ساز‌شناسی (Organology) می‌گویند. لازم به ذکر است که این دسته‌بندی، بر روی قیمت آن‌ها نیز تأثیرگذار است. شما می‌توانید برای آشنایی بیشتر با نوع و قیمت ادوات موسیقی، به فروشگاه و وب‌سایت‌های معتبری مانند، وب‌سایت ایمالز مراجعه نمایید. در ادامه، به ذکر مرسوم‌ترین دسته‌بندی‌ها، همراه با نام بعضی از سازها، می‌پردازیم.

images_1706398753_65b594214bdce

ساز زهی (زخمه‌ای، مضرابی، آرشه‌ای)

این گروه از سازها، شامل سازهایی مانند، ویولون، تار، سه تار، کنترباس، سنتور، بربط، گیتار، هارپ، گیتار فلامنکو و صدها نوع دیگر است که در آن‌ها، صدا از لرزش زه، تار و یا سیم به وجود می‌آید و اصولاً با ضربه زدن، زخمه زدن یا کشیدن آرشه روی زه‌ها، صدای دلخواه ایجاد می‌شود.

ساز بادی (چوبی و برنجی)

این گروه، ساز‌هایی هستند که صدا را با دمیدن در جسمی، تولید می‌کنند. اصولاً این سازها، از سوراخ‌هایی برخوردار هستند که با گرفتن و رها کردن آن‌ها، به صدای دلخواه می‌رسید. این گروه شامل سازهایی همچون، فلوت، ساز‌دهنی، ترومبون، سرنا، ابوا و… است. شما می‌توانید برای آشنایی بیشتر با این ساز‌ها و همچنین، استعلام قیمت ادوات موسیقی، به وب‌سایت ایمالز مراجعه کنید.

ساز‌های کوبه‌ای

کوبه‌ای یا پرکاشن، به سازهایی گفته می‌شود که به‌واسطه‌ی ضربه، تکان، خراش، سایش یا هر حرکت دیگری که باعث نوسان شود، صدا تولید می‌کنند. ازجمله این سازها می‌توان به تنبک، تومبا، کاخن، دمام، دف، تمبورین و… اشاره کرد.

images_1706398753_65b5942153f46

سازهای صفحه کلید‌دار و الکترونیک

این گروه، ساز‌هایی هستند که برای نواختن آن‌ها، از صفحه‌کلید استفاده می‌شود و یکی از معروف‌ترین این نوع ساز‌ها، پیانو است. البته، امروزه مدل‌های مختلف الکترونیکی این ساز‌ها، فراوان است. از دیگر سازهای این گروه می‌توان گلوگن اشپیل، ارگ، کلاوسن، گیتار الکترونیک و… را نام برد. در ادامه، به شرح چند ساز محبوب، از گروه‌های مختلف می‌پردازیم.

کیبورد

کیبورد، نوعی ساز موسیقیایی است که از یک صفحه‌کلید بهره‌مند است و با قرار دادن انگشتان روی کلاویه و حرکت دادن اهرم‌های ساز، صدا تولید می‌شود. از رایج‌ترین ساز‌های کیبوردی می‌توان به ارنجر‌های حرفه‌ای، ورک استیشن‌ها، سینتی سایزرها و.. اشاره کرد. ناگفته نماند که این سازها، بسته به برند و مدل، دارای قیمت‌های متفاوتی در محدوده ۱ میلیون تومان تا ۲۵۰ میلیون تومان هستند؛ البته، این قیمت به‌صورت کلی و تقریبی بیان‌شده است. شما می‌توانید جهت استعلام دقیق قیمت ادوات موسیقی، به وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های معتبر اینترنتی مراجعه نمایید.

گیتار الکتریک

گیتار الکتریک را گیتار برقی نیز می‌گویند که صدای آن، توسط تقویت‌کننده‌ای الکتریکی به نام پیکاپ تغییریافته و کم‌وزیاد می‌شود. پیکاپ‌ها نیز متشکل از دو نوع، هامباکر و سینگل کویل هستند. استفاده از این ساز جالب در موسیقی، از دهه ۱۹۳۰ آغازشده است. قیمت تقریبی این ساز، بین ۵ میلیون تومان تا ۵۰ میلیون تومان است.

پیانو

معروف‌ترین ساز در خانواده ساز‌های صفحه کلیددار، پیانو است. تولید صدای گوش‌نواز این ساز، در اثر برخورد چکش‌هایی با سیم‌های فلزی پیانو است که درون جعبه چوبی این ساز قرار دارند. حرکت این چکش‌ها، با فشردن کلید‌ها امکان‌پذیر است و سیم‌های آن نیز، متصل به صفحه‌ای موسوم به صفحه‌ی صدا هستند که نقش آن، تقویت کردن صدای آن‌ها است. قیمت پیانو، بسته به نوع برند و مدل آن، حدوداً بین ۳۵ میلیون تومان تا ۳۰۰ میلیون تومان و بیشتر، برآورد شده است. شما می‌توانید قیمت ادوات موسیقی را با توجه به نوع و مدلی که مدنظر دارید، در فروشگاه‌های حضوری یا اینترنتی و وب‌سایت‌های معتبری مانند، ایمالز بررسی نمایید.

images_1706398753_65b5942157abe

دف

یکی از ساز‌های محبوب کوبه‌ای در موسیقی ایرانی، دف است. این ساز، از حلقه‌ای چوبی تشکیل‌شده است که پوست نازکی از جنس چرم یا پوست حیوانات، بر روی آن کشیده شده و حلقه‌های فلزی کوچکی به آن آویخته شده است. دف، یک ساز ضربی ایرانی، مشابه دایره و بندیر بوده و از آن‌ها بزرگ‌تر و بم‌تر است و نواختن آن، با ضربه‌های انگشت و کف دست صورت می‌گیرد. قیمت این ساز، حدوداً بین ۵۰۰ هزار تومان تا ۷ میلیون تومان است.

خرید و لیست قیمت دف خوب معمولی حرفه ای ارزان

آرامش با ساز‌های موسیقی

اگر می‌خواهید مغزتان را تقویت کنید، حتماً نواختن یک ساز را بیاموزید. موسیقی، قدرتی دارد که بیش از هر فعالیت دیگری، مغز را فعال و احساسات و روان شما را آرام می‌کند. جلوگیری از کم شدن شنوایی بر اثر کهولت سن، از دیگر مزایای این هنر زیبا است. یادگرفتن موسیقی موردعلاقه و گرایش به ساز‌هایی همچون، ویولون، سه تار، سنتور و…، اثری عمیق و ماندگار بر روی مغز شما گذاشته و آن را ورزیده می‌کند. شما می‌توانید برای آشنایی بیشتر با برند و مدل‌های متنوع ساز‌ها و همچنین، اطلاع از قیمت ادوات موسیقی، به فروشگاه‌ها‌ی اینترنتی و وب‌سایت‌های معتبر و قابل‌دسترس، مراجعه کرده و یا به‌صورت حضوری به فروشگاه‌های حوزه‌ی موسیقی و ساز‌های اصیل ایرانی و غربی سر بزنید تا با آگاهی و شناختی نسبی، بتوانید ساز موردعلاقه خود را انتخاب نمایید. در پایان، اگر در ارتباط با این مطلب، سؤال یا نظری داشتید، با ما در میان بگذارید.


ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.