۴۲ کاربرگ نقاشی کودکانه آهو ؛ عکس رنگ آمیزی آهو ساده و سخت برای کودکان
در این نوشته از دلبرانه می خواهیم تعداد ۴۲ عکس نقاشی کودکانه آهو با بهترین کیفیت را خدمت شما ارائه نماییم
با توجه به اینکه آهو جز حیوانات مورد علاقه ما ایرانی ها است لذا کودکان هم از این قضیه مستثنا نیستند
به همین دلیل معولا برای نقاشی و رنگ آمیزی این حیوان علاقه بسیاری نشان می دهند
چنانچه شما هم به دنبال عکس های با کیفیت بالا، از نقاشی کودکانه آهو برای فرزند خود هستید تا انتهای پست ما را همراهی کنید
زیرا کامل ترین مجموعه ی تصاویر نقاشی و رنگ آمیزی را برای شما عزیزان جمع آوری کرده ایم
امیدواریم که مورد استفاده شما قرار گیرد
از همراهی شما سپاسگزاریم
۴۲ کاربرگ نقاشی کودکانه آهو ؛ عکس رنگ آمیزی آهو ساده و سخت برای کودکان
آهو یکی از ظریف ترین ، زیبا ترین و معروف ترین گیاه خواران سم دار ایران است که در مناطق استپی و بیابانی زندگی می کند.
آهوها برای آن که وضعیت دشوار مناطق خشک و بیابانی را تحمل کنند ، ویژگی های بدنی خاصی پیدا کرده اند.
آهو در ادب فارسی
شهرت آهو در ادب فارسی ، به داشتن چشمان زیبا ، رمندگی و تیز روی است.وجود آهو در دشت های زیبای ایران ، همواره انگیزه بخش شاعران طبیعت گرا بوده است تا خیال خود را پابه پای پاهوان تیز رو ، به گردش در آوردند و شعر فارسی را از تصاویر زیبایی که از این آهوان رقم می زدند ، سرشار سازند:
آهو همی گرازد ، گردن همی فرازد
گه سوی کوه تازد ، گه سوی راغ و صحرا (کسایی)
———
الا ای آهوی وحشی کجایی
مرا با توست چندین آشنایی (حافظ)
زیبایی چشم و رمندگی آهو سبب شده است که شاعران به تدریج این جانور را استعاره ای از معشوق و محبوب خود قرار دهند.از آن جا که بنا بر خوی و خصلت معشوق ، که در عین زیبایی از عاشق رمان است و او را به کمند خود صید کرده است ، ترکیبات بسیاری در اشعار بزرگان شعر فارسی شکل گرفته است.
از جمله ی این ترکیبات می توان می توان به آهو چشم ، آهوی پلنگ افکن ، آهوی شیرگیر ، آهوی مست ، آهوی صیاد ، آهوی روبه باز ، آهوتک ، آهونگاه ، آهوی مشکین و ده ها نمونه ی دیگر اشاره کرد:
مستی چشم تو در مرتبه هشیاری است
خواب آهونگهان شوخ تر از بیداری است (صائب)
———
آن آهوی سیه چشم از دام ما برون شد
یاران چه چاره سازم با این دل رمیده (حافظ)
در فرهنگ دینی ، از ضامن شدن حضرت امام رضا (ع) برای نجات بچه آهویی از دست صیاد روایاتی نقل شده که گاه در متون ادبی نقل یا گاهی به نظم کشیده شده است.به همین سبب ، یکی از القاب آن حضرت ، ضامن آهوست.
آهو در ضرب المثل ها
آهوان را کی بود کبر پلنگ بربری.
آهو برای نجات جانش می دود ، تازی برای خوش آیند صاحبش.
دوندگان بیابان
آهوها بیش تر در بیابان های شنی و رسی زندگی می کنند.دست و پاهای بلند آن ها سبب می شود در میان دشت ها بدوند و از دست دشمنان بگریزند.
آهوها می توانند با سرعتی در حدود ۸۰ کیلومتر بر ساعت بدوند.در حالت عادی ، هنگامی که مزاحمتی برای آهو فراهم نشده باشد ، با گردنی آزاد به سمت جلو ، نوک بینی به طرف پایین ، گوش ها راست و دم به سمت پایین و آویزان راه می رود .
هنگام تغذیه یا حرکت ، دم پی در پی تکان می خورد تا مگس و دیگر حشره های مزاحم را فراری دهد.اگر آهو احساس خطر کند ، گردن را راست نگه می دارد ، سر را بالا می گیرد و دمش را پیوسته تکان می دهد.در این حالت ، به سایر اعضای گله خطر را هشدار می دهد.
آهو در این حالت فرار نمی کند؛بلکه با پاهای کشیده و در حالی که گوش ها و دم خود را بالا گرفته است ، حرکت می کند، به تناوب می ایستد و به سوی منبع خطر نگاه می کند .
اگر منبع خطر نزدیک تر شده باشد ، با خارج ساختن هوا از بینی خود ، صدای سوت مانندی تولید می کند و سپس با پرش های بلند و زیگزاگ مانند ، پا به فرار می گذارد.
شاخ های منحصر به فرد
آهو های نر شاخ دارند.این شاخ ها بسیار زیبا و از روبه رو شبیه به چنگ است.شاخ ها در قاعده خیلی به هم نزدیک هستند و به تدریج دور می شوند و به خارج و عقب ، خمیدگی پیدا می کنند. نوک شاخ ها در انتها کمی به طرف داخل متمایل شده و شبیه S است.
هر شاخ ۲۰ تا ۲۷ حلقه دارد. شاخ آهو ها دائمی است و تنها یک بار روییده می شود و همیشه سخت و بدون آن از ۵ سانتی متر تجاوز نمی کند.از نظر جثه نیز آهوهای ماده کوچک ترند.
ذخیره های چربی در مغز
از آن جا که آهوها در مناطق خشک زندگی می کنند که منابع آبی محدود است ، بیش تر آب مورد نیاز خود را از طریق گیاهان به دست می آورند.محققان به طور غیر منتظره ای دریافتند آهوهایی که در وضعیت سخت و خشک کویری مانند خشک سالی قرار گرفته اند ، ذخیره ی چربی بیش تری در مغز خود دارند.
این موضوع نشان می دهد به احتمال زیاد آهوها این چربی را برای این ذخیره می کنند که مغز آن ها هنگام کم آبی و کم غذایی ، دچار کاهش فعالیت های سوخت و سازی (متابولیک) نشود.
زندگی روزانه آهوها
آهوها روز فعال هستند.آن ها در فصل تابستان بیش تر فعالیت های خود را ، که شامل خرامیدن و چریدن در حین آن است ، در عصر و اوایل صبح انجام می دهند.سپس در حوالی ظهر ، حفره ی بیضوی شکلی را در زمین حفر می کنند و در آن به استراحت می پردازند.
دمای این حفره ها در هنگام ظهر کمتر است و به خنک شدن آن ها کمک می کند.در فصل زمستان از میزان استراحت آهو ها در هنگام ظهر کاسته می شود. به این سبب ، ظهر ها هم به چریدن ادامه می دهند و شب ها به استراحت می پردازند.
زندگی اجتماعی
آهوها حیواناتی اجتماعی هستند و به صورت گروهی زندگی می کنند. در تابستان ، گروه های آن ها کوچک و شامل ۲ تا ۵ آهوست.
اما در زمستان تعداد آهوهای هر دسته افزایش می یابد و حتی به ۲۰۰ راس در یک گله هم می رسد.
دسته های آهو در فصل زمستان روزانه ۱۰ تا ۳۰ کیلومتر راه می روند؛ولی این مسافت در تابستان تا یک دهم این میزان کاهش می یابد.
آهوهای گواتردار
نام دیگر آهوی ایرانی ، آهوی گواتردار است.دلیل این نام گذاری آن است که در فصل تولید مثل ، زیر گلوی آهوی ایرانی متورم و مانند گواتر می شود .
در این فصل ، آهوها قلمرو درست می کنند و تجمعاتی از سرگین خود را در مرز قلمرو ها و مکان های راهبردی قرار می دهند که نشان دهنده ی مالکیت آن هاست.
آهوهای نر با ترشح غده های واقع در سم و انتهای بدن خود ، مرز قلمروها را نشانه گذاری می کنند.
خویشاوندان آهوی ایرانی
در ایران ، علاوه بر آهوی ایرانی ۲ نوع آهوی دیگر به نام های آهوی کوهی و جبیر زندگی می کنند.
جبیرها به آهوی ایرانی شباهت زیادی دارند. اما تفاوت ظاهری آن ها در شاخ ها و جثه ی کوچک ترشان است. شاخ های جبیرهای نر نازک ، بلند و بدون انحناست و مقدار کمی از هم باز شده است و حلقه های برجسته ای دارد.
در ماده ها ، شاخ ها بلند و محکم است و طول آن ها دو سوم طول شاخ نرهاست.
جبیرها ، برخلاف آهوها ، تک تک یا در گروه های کوچک زندگی می کنند.
در مقایسه با آهوها ، در برابر کمبود آب طاقت بیش تری دارند و بیش تر آب مورد نیاز بدن خود را از طریق تغذیه از گیاهان تامین می کنند.
در نتیجه ، در مناطق بسیار گرم کویری و در وضعیتی که معمولا” جانوران دیگر کمتر قادر به زندگی هستند ، به خوبی زیست می کنند.
آهوی کوهی تا به حال فقط در جزیره ی فارور در خلیج فارس گزارش شده است و شواهدی وجود دارد که از پارک ملی کویر به آن جا برده شده است.
زیست گاه آهوی کوهی پوشیده از گیاه آکاسیاست و از آن تغذیه می کند.
آهوی ایرانی ، که سنگین وزن تر است ، نزدیک به زمین می دود و هر از گاهی یک جهش کوچک دارد .
ولی جبیر و آهوی کوهی وقتی فرار می کنند ، پرش های بلند دارند و غالبا” زیگزاگی فرار می کنند.
نقش آهو در طبیعت
آهوها طعمه های بسیار مناسبی برای گوشت خواران هستند و اگر جمعیت آن ها کم شود ، نسل گوشت خواران هم منقرض خواهد شد.
منبع:فرهنگ نامه ی حیات وحش ایران
نقاشی کودکانه آهو ساده
عکس نقاشی کودکانه آهو
دانلود نقاشی کودکانه آهو
نقاشی کودکانه آهو سخت
نقاشی کودکانه آهوی امام رضا
به نظر من ساده تر با شه عالی می شه