فضیلت تسبیحات حضرت زهرا | خواص و برکات تسبیحات حضرت فاطمه زهرا (س)

در این نوشته از دلبرانه قصد داریم مطلبی در خصوص فضایل و برکات تسبیحات حضرت زهرا که به ما خیلی سفارش شده خدمت شما کاربران محترم ارائه نماییم.

با توجه به فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ممکن است قصد داشته باشید اطلاعات بیشتری در باب تسبیحات داشته باشید .

به همین دلیل در این مطلب روایات مختلفی از برکات تسبیحات حضرت زهرا (س) را برای شما عزیزان جمع آوری کرده ایم.

امیدواریم که مورد توجه شما قرا گیرد…. ضمن عرض التماس دعا با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید ….

❖ ── ✦ ──『✙』── ✦ ── ❖

تسبیحات حضرت زهرا

ذکر تسبیحات فاطمه زهرا (س)

امام صادق (ع ) فرمود: تسبیح فاطمه زهرا(س ) از جمله ذکر بسیار است که خداوند عزوجل فرموده است : اذکروا الله ذکرا کثیرا (یاد کنید خدا را، یاد کردن بسیار)

❖ ── ✦ ──『✙』── ✦ ── ❖

تسبیحات بعد از نماز

امام صادق (ع ) فرمود: کسى که بعد از نماز واجب ، پیش از آن که برخیزد، با تسبیح حضرت فاطمه (س ) تسبیح بگوید، خداوند او را مى آمرزد. و باید این تسبیح را با الله اکبر شروع کند.

❖ ── ✦ ──『✙』── ✦ ── ❖

ذکر کثیر
از امام صادق (ع ) تفسیر این آیه کریمه را خواستند: و بسیار یاد خدا کردند و پس از این که ستم دیدند انتقام گرفتند که مقصود از ذکر کثیر چیست ؟ فرمود: هر که تسبیح حضرت فاطمه زهرا (س ) کند، ذکر خدا بسیار کرده است .

❖ ── ✦ ──『✙』── ✦ ── ❖

هدیه پیامبر به فاطمه زهرا (س)

على (ع ) فرمود: حضرت فاطمه زهرا(س ) به خدمت رسول اکرم (ص ) رفت و درخواست خادمى نمود.
رسول خدا (ص ) فرمود: آیا به تو خبر ندهم به چیزى که از فایده خادم براى تو بهتر باشد؟ به هنگام خواب سى وسه بار سبحان الله و سى وسه بار الحمد لله و سى و چهار بار الله اکبر بگو.

❖ ── ✦ ──『✙』── ✦ ── ❖

تعلیم تسبیح به فرزندان

امام جعفر صادق (ع ) فرمود: اى ابوهارون ! اما خردسالان خود را به تسبیح حضرت زهرا(س ) فرمان مى دهیم ، همچنان که آنان را ماءمور به برگزارى نماز مى نماییم . ملازم و مراقب آن باش ، که هر بنده اى اگر آن را مواظبت کند، بدبخت نمى شود.

تسبیحات حضرت زهرا

محبوب تر از هزار رکعت نماز

امام صادق (ع ) فرمودند: تسبیح حضرت فاطمه زهرا(س ) در تعقیب هر نمازى در نزد من محبوب تر از هزار رکعت نماز در هر روز است .

❖ ── ✦ ──『✙』── ✦ ── ❖

بهترین تسبیح

امام باقر (ع ) فرمود: هیچ بنده اى خدا را با ذکرى تمجید و عبادت نکرد که بهتر از تسبیح حضرت فاطمه زهرا(س ) باشد و اگر چیزى بهتر از آن بود، رسول خدا (ص ) آن را به حضرت زهرا(س ) مى بخشید.

❖ ── ✦ ──『✙』── ✦ ── ❖

فضیلت تسبیح حضرت فاطمه علیهاالسلام

امام باقر علیه السلام دراین باره مى‏فرماید: «خداوند متعال با هیچ ستایشى، بالاتر از تسبیحات فاطمه زهرا علیهاالسلام عبادت نشده است. و اگر چیزى افضل از آن وجود داشت، رسول خدا صلی الله علیه و آله آن را به فاطمه علیهاالسلام اعطاء مى‏کرد.»

❖ ── ✦ ──『✙』── ✦ ── ❖

همچنین به سند از امام باقر (ع) روایت شده که هر که تسبیح حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را بگوید و بعد از آن استغفار کند خداوند غفار او را بیامرزد و آن بر زبان صد{صد عدد} است و در میزان عمل هزار و شیطان را دور مى کند و خدا را خوشنود مى گرداند و نیز بسندهاى صحیح از حضرت امام صادق کاشف حقایق صلوات الله و سلامه علیه منقول است که هر که بعد از نماز تسبیح حضرت فاطمه علیهاالسلام را بگوید پیش از آنکه پاها را از هیئت نماز بگرداند آمرزیده شود و بهشت بر او واجب گردد.امام صادق علیه السلام نیز به فضیلت تسبیح بعد از نمازهاى واجب چنین اشاره کرد: «من سبح تسبیح فاطمه الزهراء علیهاالسلام قبل ان یثنى رجلیه من صلاه الفریضه، غفر الله له؛ هر کس بعد از نماز واجب تسبیح فاطمه زهرا علیهاالسلام را به جا آورد، قبل از این که پاى راست را از بالاى پاى چپ بردارد، جمیع گناهانش آمرزیده مى‏شود.» روزى امام صادق علیه السلام ابو هارون را مخاطب ساخت و از تعلیم تسبیح حضرت فاطمه به کودکان سخن گفت: « یا ابا هارون، انا نامر صبیاننا بتسبیح فاطمه علیهاالسلام کما نامرهم بالصلاه، فالزمه، فانه لم یلزمه عبد شقى؛ اى ابو هارون، ما تسبیح فاطمه علیهاالسلام را به فرزندان خود سفارش مى‏کنیم همچنان که آنها را به نماز توصیه می ‏کنیم. تو نیز بر آن مداومت کن. زیرا هر بنده‏اى که بر آن مواظبت و مداومت کند، از شومی عاقبت نجات می یابد و عاقبت به خیر میشود.» در زیر برخی دیگرى ازخواص تسبیحات آن حضرت که در روایات آمده است را می خوانید: ناکام و ناامید نشدن، دور کردن شیطان ، برطرف نمودن سنگینى گوش ، باعث ‏سنگینى اعمال، موجب خشنودى خداوند و رفتن به بهشت مى‏شود.

❖ ── ✦ ──『✙』── ✦ ── ❖

جمیع بن عمیر گوید: در محضر امام صادق علیه السلام بودم، حضرت از من پرسید: جمله «الله اکبر» یعنى چه؟ گفتم: یعنى خدا از همه چیز بزرگتر است، حضرت فرمود: مطابق این معنى، خدا را چیزى تصور کرده و سپس مقایسه با سایر اشیاء کرده‏اى و او را بزرگتر از آن چیزها تصور نموده‏اى. عرض کردم: پس معنى الله اکبر چیست؟ حضرت پاسخ داد: معنایش این است که؛ «الله اکبر من ان یوصف؛ خداوند بزرگتر از آن است که توصیف گردد.»

مطالب مرتبط :

نماز استغاثه و توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) برای حاجت روایی و رفع بلا

چهل حدیث و سخنان خلاصه زندگینامه حضرت فاطمه زهرا (س)

عکس شهادت حضرت زهرا | ۱۳۰ عکس نوشته درمورد شهادت فاطمه (ص)

متن شهادت حضرت زهرا | ۱۳۰ متن زیبای تسلیت برای ایام فاطمیه

دوبیتی شهادت حضرت زهرا | ۹۰ دوبیتی مخصوص ایام فاطمیه رسمی و…

دوبیتی شهادت حضرت زهرا | ۹۰ دوبیتی مخصوص ایام فاطمیه رسمی و…

۵۰ حدیث از حضرت زهرا (س) | پنجاه حدیث معتبر از حضرت فاطمه زهرا (س)


ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.