نماز استغاثه و توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) برای حاجت روایی و رفع بلا

در این نوشته از دلبرانه قصد داریم مطلبی در خصوص آموزش نماز استغاثه و توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) خدمت شما کاربران محترم ارائه نماییم.

با توجه به فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ممکن است قصد داشته باشید که این نماز را به جا بیاورید و از ثواب آن بهره مند شوید.

به همین دلیل در این مطلب آموزش کامل خواندن نماز استغاثه و توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) را برای شما عزیزان جمع آوری کرده ایم.

امیدواریم که مورد توجه شما قرا گیرد…. ضمن عرض التماس دعا با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید ….

━━━━➳༻❀✿❀༺➳━━━━

نماز توسل به حضرت زهرا

اللّهــم صلّ علــی محمّــد و آل محمّــد و عجّــل فرجــــهم “

━━━━➳༻❀✿❀༺➳━━━━

حاجت روایی و فضیلت نماز توسل به حضرت فاطمه زهرا

در مفاتیح الجنان روایت ‏شده است که: هر گاه حاجتى دارى دو رکعت نماز به جاى آور و پس از سلام سه مرتبه تکبیر بگو و پس از آن تسبیحات حضرت فاطمه(علیهاالسلام) را بگو، آنگاه به سجده برو و صد مرتبه بگو: «یا مولاتى یا فاطمهُ اغیثینى‏» ، سپس جانب راست صورت را بر زمین(مُهر) بگذار و همان ذکر را صد مرتبه بگو، سپس دوباره به سجده برو و همان را صد مرتبه بگو، آنگاه جانب چپ صورت را بر زمین(مُهر) بگذار و صد مرتبه همان ذکر را بگو و در آخر باز به سجده برو و صد و ده مرتبه همان را بگو و حاجت ‏خود را بخواه، به خواست ‏خداوند حاجتت ‏برآورده مى‏شود.

هرکس موفق به خواندن این نماز شد این بنده  حقیر راهم دعا کند

التماس دعا

توسل به حضرت فاطمه زهرا۰۱

نماز توسل به حضرت فاطمه زهرا برای حاجت روایی و رفع بلا و امراض

قلبم سیاه شده بود هرچه از آیات قرآن را می خواندم آرامتر می شدم . ولی خوب نمی شدم ، محبوبیتی بین مردم داشتم ؛ زیرا به مردم تواضع می کردم که مرا دوست بدارند و بیشتر احترامم کنند ، به همه سلام می کردم ، به خاطر اینکه آنها را خجالت بدهم ، که بعدا آنها سبقت به سلام بگیرند ، اگر یکی از مریدان دو زانو در مقابلم نمی نشست ، در دل ناراحت می شدم . وقتی وارد مجلس می شدم و مردم به خاطر ورودم صلوات می فرستادند ، خوشحال می شدم .
یک روز وارد مجلسی شدم ، جمعیت چند هزار نفری که برای دیدن من جمع شده بودند همه از جا برخواستند و صلوات فرستادند و من در ضمن چند کلمه ای برای مردم حرف زدم . گفتم : برادران ! شما که این گونه به من اظهار محبت می کنید ، شاید نفس من خوشش بیاید و حال آنکه من لیاقت این همه محبت را ندارم . اینجا معلوم بود که مردم به زبان حال و قال می گفتند: ببین چه آقای خوبی است ، چقدر شکسته نفسی می کند . خیلی خوشم آمده بود . ولی وقتی به منزل رفتم و خوب به عمق مطلب فکر کردم ، متوجه شدم که خود این شکسته نفسی من به خاطر هوای نفس بوده است .
ضمنا مطلب قابل توجه این بود که : وقتی از پشت میز سخنرانی در آن مجلس به میان مردم آمدم ، پیر مرد دهاتی نورانی پیش من آمد و به من گفت : شما نباید آن قدر ضعیف باشید که از ابراز احساسات مردم تغییر حال پیدا کنید و نفستان خوشش بیاید و یا اگر به شما بی اعتنایی کردند ، ناراحت شوید . شرح صدر داشته باشید و به این مسایل اهمیت ندهید .
من در آن مجلس از بس از اظهار محبت مردم و احترامات آنان مست خوشحالی شده بودم ، نفهمیدم این پیر مرد چه می گوید . ولی وقتی در منزل فکر می کردم ، متوجه شدم که او مرا متنبه کرده ، و به من فهمانده است که اگر بر فرض هم من راست بگویم و از این احترامات خوشم نیاید ، تازه شرح صدر نداشته ام و ضعیف بوده ام . اینجا بود که من می خواستم منفجر شوم ، دیوانه شده بودم ، با خود می گفتم پس من کی از آن سیاهی ها ، به خصوص از جاه طلبی و ریاست طلبی نجات پیدا می کنم ؟ ! گریه زیادی کردم و سپس چون بیشتر از این نمی توانستم از وسایل عادی استفاده کنم ، دست به وسایل معنوی زدم .
ناگهان به فکرم رسید که نماز استغاثه به حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را بخوانم و از آن مخدره و ملکه جهان هستی ، درخواست رفع این بلا و مرض روحی را بنمایم . این نماز را با همان آدابی که در باب دوم کتاب باقیات الصالحات (در نمازهای مستحبی ) مفاتیح الجنان است خواندم .
یعنی دو رکعت نماز به نیت استغاثه به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) خواندم . و بعد از نماز سه مرتبه الله اکبر گفتم ، و سپس سر به سجده گذاشتم و صد مرتبه گفتم : یا مولاتی یا فاطمه اغیثینی (یعنی : ای مولای من ! ای فاطمه زهرا ! مرا از شر این دشمن پناه ده ) بعد طرف راست صورتم را به زمین گذاشتم و همان جلمه را صد مرتبه و باز طرف چپ صورتم را به زمین گذاشتم و همان جمله را صد مرتبه گفتم و باز سر به سجده گذاشتم و همان جمله را صد مرتبه گفتم ، هنوز سر از مهر بر نداشته بودم که آثار لطف حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا ام الایمه (سلام الله علیها) ظاهر شد و مرا از آن سیاهی یعنی صفت ریاست طلبی نجات داد و بعدا که به قلبم مراجعه نمودم و دهها مرتبه خود را امتحان نمودم بحمدالله اثری از آن صفت در خود ندیدم .
لازم به تذکر است که : بعضی از مردم گمان کرده اند شفای امراض روحی اهمیتش کمتر از شفای مرضهای جسمی است ، لذا اگر گفته شود که : فلان کور به برکت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) شفا یافت . از نظر آنها شگفت انگیزتر از آن است که گفته شود ، فلان شخص ریاست طلب به برکت آن حضرت (سلام الله علیها) شفا یافت . و حال آنکه اهمیت و ارزش هر چیزی مربوط به نتیجه و فایده آن چیز است . مثلا اگر وقتی یک کور شفا پیدا می کند ، حد اکثر فایده اش این است که چند سالی بسیار محدود که می خواهد در دنیا زندگی کند ، دارای چشم می باشد ولی وقتی از دنیا رفت دیگر بین کور و بینا فرقی نمی باشد . و فایده آن بینایی همین جا تمام شده است . اما یک شخص حسود اگر شفا پیدا کند ، از بدبختی همیشگی نجات پیدا کرده ؛ زیرا صفات روحی همانند خود روح ، همیشه با او هست برعکس صفات بدنی که مثل خود بدن برای مدت موقتی باقی می ماند .
بنابراین ، امراض روحی با امراض جسمی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست ؛ زیرا زندگی دنیا در مقابل زندگی آخرت صفر است .

━━━━➳༻❀✿❀༺➳━━━━
مقبول حق نباشد بی مهر او عبادت
حبش بود سعادت بغضش بود شقاوت
روز جزا به دست زهرا بود شفاعت
وارد شود به محشر با عزت و جلالت

━━━━➳༻❀✿❀༺➳━━━━

منبع : کتاب کرامات الفاطمیه ( معجزات فاطمه زهرا(س) بعدازشهادت بضمیمه سوگنامه فاطمه زهرا (س) )

توسل به حضرت ۰۲فاطمه زهرا

مطالب مرتبط :

چهل حدیث و سخنان خلاصه زندگینامه حضرت فاطمه زهرا (س)

عکس شهادت حضرت زهرا | ۱۳۰ عکس نوشته درمورد شهادت فاطمه (ص)

متن شهادت حضرت زهرا | ۱۳۰ متن زیبای تسلیت برای ایام فاطمیه

دوبیتی شهادت حضرت زهرا | ۹۰ دوبیتی مخصوص ایام فاطمیه رسمی و…

دوبیتی شهادت حضرت زهرا | ۹۰ دوبیتی مخصوص ایام فاطمیه رسمی و…

۵۰ حدیث از حضرت زهرا (س) | پنجاه حدیث معتبر از حضرت فاطمه زهرا (س)


ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.