بیوگرافی محبوبه الهه حصاری + عکس های شخصی الهه حصاری
بیوگرافی محبوبه الهه حصاری + عکس های شخصی الهه حصاری
الهه حصاری (زاده ۱۸ مرداد ۱۳۶۹ – تهران) بازیگر ایرانی است.الهه حصاری را پیش از این همیشه در پرده سینما دیده بودیم چرا در این سالها کار در تلویزیون را تجربه نکرده بودی؟
در اینکه من بهشدت از ابتدای ورودم به این حرفه محو پرده عجیبوغریب و دوست داشتنی سینما بودم شکی نیست و دوست داشتم در عرصه سینما فعالیت کنم اما از طرفی هم بسیار به مدیوم تلویزیون، بهخاطر مخاطبان گسترده آن علاقهمند بودم. البته این را هم باید بگویم که در طول سالها فعالیتم فیلمنامه سریالی را دریافت نکردم که بتوانم خودم را برای بازی در آن مجاب کنم. نمیگویم فیلمنامههای بسیاری به من پیشنهاد شد اما بههرحال وقتی در این عرصه فعالیت میکنی با پیشنهاداتی در هر مدیومی چه سینما و چه تلویزیون مواجه میشوی، اما تا قبل از سریال «هشتونیم دقیقه» نقشهایی که به من پیشنهاد شد چیزی نبود که بخواهم برای ورودم به تلویزیون – مدیوم مقدسی که مخاطبان زیادی دارد- آن را انتخاب کنم. همیشه دغدغه بازی در تلویزیون را داشتم و زمان تحویل سال ۹۵ از خدا خواستم که امسال در یک اثر خوب تلویزیونی بازی کنم. هر سال بهصورت مشخص هدفگذاری میکنم و از خدا میخواهم به آن آرزو برسم و خدا را شکر، هیچوقت خواستههایم بیجواب نمانده است و همیشه و همهجا این را گفتهام، در هر جایگاهی که هستم نمیگویم جایگاه خاص و بزرگی بوده اما خواست و لطف خدا است.
زندگینامه
الهه حصاری لیسانس زبان انگلیسى و فوق دیپلم تریبت بدنى ،در دوره دبیرستان در گروههای تئاتر دبیرستان شرکت داشته و دوره کلاسهای بازیگری مؤسسه فرهنگی هنری چهرههای ماندگار را با کسب رتبه ممتاز پشت سر گذاشته است. اولین حضور او در سینما در سال ۱۳۸۶ با بازی در فیلم «نطفه شوم» بود. وی علاوه بر بازیگری مربی باشگاه ورزشی نیز میباشد.
فیلم سینمایی
داره صبح میشه (یلدا جبلی، ۱۳۹۳)
پی ۲۲ (حسین قاسمی جامی، ۱۳۹۳)
نقش نگار (علی عطشانی، ۱۳۹۲)
قاعده تصادف (بهنام بهزادی، ۱۳۹۱)
انتهای خیابان هشتم (علیرضا امینی، ۱۳۹۰)
آزاد راه (عباس رافعی، ۱۳۹۰)
بیتا بی بیتا (مهرداد فرید، ۱۳۹۰)
زنان ونوسی، مردان مریخی (کاظم راست گفتار، ۱۳۸۹)
زنها شگفت انگیزند (مهرداد فرید، ۱۳۸۹)
عروسک (ابراهیم وحیدزاده، ۱۳۸۸)
تاکسی نارنجی (ابراهیم وحیدزاده، ۱۳۸۷)
نطفه شوم (کریم آتشی، ۱۳۸۶)
فکر میکنی «هشتونیم دقیقه» برای ورودت به این مدیوم- بهقول خودت مقدس- انتخاب درستی بود و اصلا چه جایگاهی در تلویزیون دارد؟
در ابتدا این را بگویم، بسیار خوشحالم که اولین تجربه تلویزیونیام با شهرام شاهحسینی رقم خورد، کارگردانی که سینما و میزانسن را بهخوبی میشناسد و از لحاظ فکری بسیار به هم نزدیک هستیم، از آنجایی که برای اولینبار قاب تلویزیون را تجربه میکردم خیلی مرا ترسانده بودند که شاید عوامل یک سریال بخواهند کار خوبی بسازند اما فشردگی در روند تولید باعث میشود از کیفیت اثر کاسته شود. با شروع «هشتونیم دقیقه» و سایر سریالهایی که در حال تولید است فکر میکنم تلویزیون بازگشتی به دوران طلایی خودش دارد و مردم از سمت سریالهای نامناسب شبکههایی که نمیخواهم نامش را به زبان بیاورم برخواهند گشت.
چرا «سریال هشت و نیم دقیقه» و شخصیت یلدا را برای اولین تجربه تلویزیونیات انتخاب کردی؟
یکی از دلایل انتخاب شخصیت یلدا تفاوتهای او با سایر کاراکترهایی بود که تا به امروز بازی کرده بودم.بیشتر نقشهایم در سینما بجز «بیتابی بیتا» به شخصیت خودم نزدیک بود؛ این درحالی است که هر بازیگری دوست دارد جای شخصیتهایی بازی کند که از خودش فاصله داشته باشد و برای رسیدن به آن تلاش کند. یلدا از همان شخصیتهایی است که در ابتدا شاید مخاطب احساس میکند با یک دخترخوب شهرستانی که برای کلاس کنکور به تهران آمده مواجه شده اما این شخصیت پر از گره، نوسان و تغییرات است و اینکه یلدا یک عشق خالص و مقدس در دلش داشت و همین او را برای من جذاب کرد.
گفتی یلدا از خودت فاصله دارد، سعی کردی چگونه او را هضم کنی؟
من بهعنوان یک بازیگر باید اول یلدا و تمام خواستههایش را در خودم حل کنم و اتفاقاتی که برای او در روند داستان میافتد را بپذیرم تا بتوانم یلدا را بازی کنم. اگر من نسبت به شخصیتی گارد داشته باشم مطمئنا نمیتوانم آن را بهخوبی ایفا کنم و این مسئله ضربهزننده میشود.
تماشاگر در اولین برخوردها با یلدا، دختری را میبیند که میان عشق به شخصیت فرزین و عشق به خواهرش یکتا که از قضا فرزین و یکتا مقابل یکدیگرند قرار دارد، گره زندگی یلدا به همین مسئله بسنده میشود یا نه؟
نمیخواهم داستان را بگویم اما در ادامه این گرهها و نوسانات در شخصیت یلدا، فرزین و کاراکترهای دیگر بیشتر میشود و مخاطب شاهد اتفاقات غافلگیرکنندهای خواهد بود.
نزدیک به دو هفته از پخش این مجموعه گذشته است؛ تا امروز بازخوردها چگونه بود؟
اطرافیان که همیشه لطف دارند و با تعریف و تمجیدهایشان انرژیهای مثبت به من میدهند اما خوشبختانه اهل فن هم اظهار رضایت کردند و ترسی که در ابتدا نه از تلویزیون بلکه از انتخاب این شخصیت برای بازی داشتم امروز برایم رفع شده و خدا را شکر میکنم که انتخاب درستی کردم و خیالم از این بابت راحت شده است. امیدوارم همانطور که از شب اول بازخوردهای خوب از مخاطبان گرفتم این روند ادامهدار باشد. سریال «هشتونیم دقیقه» یک ملودرام خانوادگی تلخ است اما این تلخی از همان روزی که فیلمنامه را خواندم برایم جذابیت داشت، چرا که اتفاقات آن همان وقایعی است که برای مردم جامعه رخ داده و دور از زندگی عادی ما نیست به همین دلیل فکر میکنم مخاطب میتواند با آن ارتباط خوبی برقرار کند.
فارغ از اینکه «هشتونیم دقیقه» اولین تجربه تو در تلویزیون است، برای کارنامه کاریات چه جایگاهی دارد؟
سریال«هشتونیم دقیقه» برای من یک تجربه بسیار جذاب و دوست داشتنی بود چرا که در تجربههای سینمایی نهایت ۴۰ روز در یک پروژه فعالیت میکنی و بعد همه چیز تمام میشود و تو باید بهعنوان یک بازیگر آنقدر باهوش و باسرعت عمل باشی که بتوانی از بازیگران مقابل، کارگردان و عوامل پشت صحنه آموزهای را یاد بگیری اما در تلویزیون بهخصوص سریال «هشتونیم دقیقه» من توانستم از این گروه خوب که در راس آن شهرام شاهحسینی و بهروز مفید بودند، چیزهای بسیاری یاد بگیرم. به جرات این را میگویم که شهرام شاهحسینی بسیار به من آموخت. همیشه از زبان اساتیدم شنیدهام که بازیگر باید هر روز یاد بگیرد و این سریال برای من یک کلاس درس عملی خوب بود. در شرایطی که این سریال، اولین تجربه تلویزیونیام بهحساب میآید حضور در کنار گروهی که با وجود سختیها اینقدر همدل و دلسوزانه کار میکردند برای من یک اتفاق خوب است.