بیوگرافی بهاره کیان افشار+تصاویر جدید بهاره کیان افشار
بیوگرافی بهاره کیان افشار + تصاویر جدید بهاره کیان افشار
بهاره کیان افشار بازیگر زن ایرانی که با سریال کلاه پهلوی که اولین کار بازیگری او بود چهره شد. او در سال ۱۳۸۲ همزمان با آغاز فیلمبرداری کلاه پهلوی کار بازیگری خود را آغاز کرد.بهار کیان افشار در ۲ فیلم سینمایی دیگر نیز در سال های ۹۰ و ۹۱ بازی کرده است.
فیلم های سینمایی بهاره کیان افشار
۱۳۹۰ : فیلم گناهکاران (کارگردان: فرامرز قریبیان)
۱۳۹۱ : «هیچ کجا هیچکس» (کارگردان: ابراهیم شیبانی)
بیوگرافی بهاره کیان افشار
فیلم های تلویزیونی بهاره کیان افشار
۱۳۹۱ : مجموعه تلویزیونی کلاه پهلوی (سید ضیاءالدین دری)
۱۳۹۴:سریال گاهی به پشت سر نگاه کن سال
گزینه بازیگری نقش اول فیلم جنجالی «لاله»
همزمان با روزهای برگزاری جشنواره فیلم فجر سال ۱۳۹۱، از سوی تولیدکنندگان فیلم سینمایی جنجالی «لاله» (درباره لاله صدیق، قهرمان اتومبیلرانی ایران) اعلام شد که سرانجام بهاره کیانافشار برای ایفای نقش اول این فیلم انتخاب شده است. ولی، چندی بعد در بعضی رسانهها اعلام شد که به دلیل عدم آشنایی کامل این بازیگر با زبان انگلیسی این انتخاب منتفی شده است. آنجلینا جولی، جسیکا آلبا و مهناز افشار نیز از گزینههای قبلی ایفای این نقش بودند. سرانجام، سارا امیری به عنوان بازیگر نقش اول فیلم «لاله» انتخاب شد.
ترانه سرایی
بهاره کیانافشار ترانه سرایی قطعه «تو هستی»، با صدای بهرام رادان، را انجام داده است. نماهنگ این قطعه در سال ۱۳۹۲ منتشر شد.
قسمتی از گفتگو با بهاره کیان افشار
در فیلمهای «گناهکاران» و «هیچکجا، هیچکس» هم در نقش خاکستری بازی کردید. به ایفای نقشهای خاکستری علاقه دارید؟
این نقشها را از میان پیشنهادهای موجود انتخاب کردهام. در وجود همه آدمها خیر و شر توامان وجود دارد؛ در وجود برخی خیر بیشتر و در وجود برخی دیگر شر بیشتری وجود دارد بنابراین معتقدم همه آدمها شخصیت خاکستری دارند.
از آنجا که معمولا شخصیت خانمها در فیلمنامهها مثبت یا منفی صرف ترسیم میشود، با انتخابهای محدود برای بازی مواجه نیستید؟
چرا، متاسفانه یکی از معضلات بزرگ سینمای ایران، کمبود فیلمنامه خوب است. در اغلب این فیلمنامهها شخصیتپردازی مطالعهشده، محدود به۳-۲ شخصیت اصلی است و نویسندهها در مورد پردازش بقیه شخصیتها دقت چندانی به خرج نمیدهند. این نوع نقشها فقط در حکم کاتالیزور عمل میکنند.
محکم بودن رابطه شما با پدرتان چقدر باعث موفقیت کاری و شخصیتان شده است؟
خیلی تاثیر دارد و من موفقیت زندگیام را مدیون والدینم هستم. البته ابتدا با فعالیت من در حرفه بازیگری مخالفت میکردند اما به مرور زمان، خوشبختانه نظرشان تغییر کرد و اکنون مشتاقانه کارهایم را دنبال میکنند. دلگرم بودن به خانواده و حمایت آنها از فرزندانشان مانع از بروز خیلی از خطاها در زندگی جوانها میشود.
در سینمای ایران، برای موفقیت به جز توانایی، به شانس هم نیاز است؟
شاید! من همیشه برای رسیدن به هدفم تلاش میکنم. مسیر و جایگاه هر بازیگر، به نگاه خودش و تلاشی که براى نشان دادن تواناییهایش انجام میدهد، بستگی دارد. اگر فعل خواستن صرف شود، میتوان به هر موفقیتی دست پیدا کرد. برای ثبت هر مرحله از موفقیت و رشد و پویایى در این حرفه، در هر مرتبه بازیگری باید با پشتکار دائم خواست و تلاش کرد. یک خطا و اشتباه میتواند همه زحمات را به هدر دهد و این بسیار سخت و پیچیده است. من همیشه میخواهم یک بازیگر خوب و مطرح بمانم.
زیبایی ظاهری برای یک بازیگر چقدرمورد نیاز است؟
دقیق نمیدانم اما ظاهر یکی از ابزارهای کار بازیگر است و تا حد زیادى تعیین میکند که در چه نقشهایى بازی کند. زیبایی، نسبی است و نمیتواند به بازیگر کمک کند بهتر بشود.
مثلا یک بازیگر نهچندان زیبا هم میتواند در شغلش موفق باشد؟
اگر بازی خوب و درستی انجام دهد، صددرصد. زیبایی و زشتی نسبی است. چهره هر بازیگر ابزار کارش برای معرفی یک شخصیت است. هر چهره ویژگیهایی دارد. ترکیب کلی چهره، شمایلی است که هر کس بهعنوان بازیگر میتواند در نقش مورد نظر آن را براى بازى و ایفاى یک شخصیت، درست نشان بدهد.
به نظر شما زیبایی چهره باید طبیعی باشد یا میتوان برای رسیدن به زیبایی بیشتر جراحی زیبایی انجام داد؟
زیبایی باید طبیعی باشد. اصلا زیبایى به هر نسبتى در طبیعت وجود دارد. از نظر من زیباترین ترکیب هر چهره، همان ترکیبی است که خداوند آفریده است.
چند درصد از زیبایی چهره بازیگران زن سینمای ایران طبیعی است؟
دقیقا نمیدانم!
شما به عملهای زیبایی اعتقاد دارید؟
بهنظرم به خود هر شخص مربوط است که برای چهرهاش چه تصمیمی میگیرد. من علاقه دارم بازیگران را با چهره طبیعی ببینم اما متاسفانه چون توجه به چهرههای زیبا بیشتر است، برخی بازیگران برای رسیدن به زیبایی بیشتر، ممکن است سراغ عملهای زیبایی بروند. اگر عمل زیبایى برای رفع نقایص و عیبهای چهره باشد، نه بهصورتی که خیلی جلب نظر کند، خوب است.
آیا ممکن است شما در آینده در شرایطی قرار بگیرید که جراحی زیبایی انجام بدهید؟
بله، ممکن است ولى امیدوارم تحت چنین شرایطی قرار نگیرم.
با افزایش سن هم تمایلی به این کار پیدا نخواهید کرد؟
گاهی ایرادى در صورت وجود دارد که رفعش میتواند به تعادل چهره کمک کند و این یک نیاز است.
در ۵۰ سالگی هم چنین عقیدهای خواهید داشت؟
آن موقع از زاویه دید یک خانم ۵۰ ساله به این قضیه نگاه میکنم و تصمیم میگیرم.
شبیه بودن چهره یک بازیگر با بازیگران دیگر، حسن است یا یک عیب؟
نه حسن است و نه عیب. ممکن است آدم شبیه بازیگر محبوبی باشد و این بد نیست. به هر حال این اتفاقی است که دست خود افراد نیست.
برای شغل دوم چه برنامههایی دارید؟
بازیگری شغل اولم نیست ولی از آن لذت میبرم.
بنابراین گرفتن دستمزد بازیگری برایتان مهم نیست؟
گرفتن دستمزد برای هر کسی مهم است اما هیچوقت ملاکم در بازیگری پول درآوردن نبوده است. سالهاست که در زمینه دکوراسیون و تبلیغات فعالیت میکنم. در عین حال، بودن در اجتماع و داشتن شغل دیگر به بازیگر در کارش کمک میکند چون باعث میشود با آدمهای بیشتری در ارتباط باشد. شناخت بیشتر افراد جامعه هم تجربههای بازیگر را بیشتر میکند و میتواند آنها را براى اجراى نقشهاى مختلف به کار گیرد.
چقدر در کارهای خیرخواهانه مشارکت دارید؟
قبل از بازیگر شدنم، عضو موسسه خیریه بهنام دهشپور بودم و چند سالی هم است فرم اهدای عضو را پرکردهام. حضور بازیگران در این نوع کارها میتواند در جامعه الگوسازی خوبی باشد. برخی از همکارانم نگران هستند که حضور در این نوع فعالیتها، ریا و تظاهر تلقی شود اما من معتقدم شرکت بازیگران در این فعالیتها بهعنوان مبلغان رفتارهاى شایسته و انسانى، یک وظیفه است.
برای تغذیه و ورزش با متخصص مشورت میکنید؟
برحسب نیاز، هر آدمی باید بیشترین آگاهی را از بدن خودش داشته باشد. با توجه به رشد آگاهی، با مطالعه میتوانیم نیازهای درست تغذیهای بدنمان را بشناسیم. معمولا مادران پیگیر تغذیه و برنامه غذایی فرزندانشان هستند و مادر من هم در این زمینه نقش مهمی دارند. من همیشه به اندازه میخورم و به ورزش یوگا هم میپردازم و یوگا تمرکزم را زیاد کرده است.
حرف آخر؟
به کسانى که در شهرهاى شلوغ زندگى میکنند، توصیه میکنم برای رسیدن به آرامش شخصی تمرین و تلاش کنند. بیشتر ما در شهرهای پر ازدحام، پرترافیک و دود و پر از اتفاق زندگی میکنیم. حالا که به هر دلیلی زندگی در این کلانشهرها را انتخاب کردهایم، تنها کسی که میتواند در به آرامش رسیدن کمکمان کند، خودمان هستیم. جامعه سالم به آدمهای سالم نیاز دارد.
بیوگرافی بهاره کیان افشار
تصاویر جدید بهاره کیان افشار
عکس های جدید بهاره کیان افشار
تصاویر جدید بهاره کیان افشار
بهاره کیان افشار
بهاره کیانافشار از بازیگران سینما و تلویزیون ایران است. وی بازیگری را بهطور حرفهای از سال ۱۳۸۲ با بازی در مجموعه تلویزیونی کلاه پهلوی (در نقش «شادی مستشارنیا» با دوبلهی فریبا رمضانپور ) آغاز کرد.
همزمان با روزهای برگزاری جشنواره فیلم فجر سال ۱۳۹۱، از سوی تولیدکنندگان فیلم سینمایی جنجالی «لاله» (درباره لاله صدیق، قهرمان اتومبیلرانی ایران) اعلام شد که سرانجام بهاره کیانافشار برای ایفای نقش اول این فیلم انتخاب شده است. ولی، چندی بعد در بعضی رسانهها اعلام شد که به دلیل عدم آشنایی کامل این بازیگر با زبان انگلیسی این انتخاب منتفی شده است. آنجلینا جولی، جسیکا آلبا و مهناز افشار نیز از گزینههای قبلی ایفای این نقش بودند. سرانجام، سارا امیری به عنوان بازیگر نقش اول فیلم «لاله» انتخاب شد.
با پخش بیستو هفتمین قسمت ازسریال «کلاه پهلوی»، این مجموعه تاریخی به نیمه رسید. از کنار نقدهای مثبت و منفی دربارهٔ محتوا، شخصیتپردازی و … این سریال که بگذریم، مسئله روند کند اتفاقها و طولانی شدن بیدلیل سریال، از آن دسته نقدهایی است که نمیشود به راحتی از کنارش گذشت. اگر مجموع اتفاقهای سریال را در این ۲۷ قسمت کنار هم بگذاریم، به این نتیجه میرسیم که عملا چیزی حدود یک سوم بخشهای آن، بیدلیل به کار اضافه شدهاند و حضورشان اصلا کمکی به پیش رفتن روند سریال نمیکند.
با پایان نیمه اول کلاه پهلوی، از هفته آینده، سریال باید وارد سراشیبی رسیدن به نقطه نهایی شود و کم کم تکلیف شخصیتهایش را مشخص کند. به بهانه پایان نیمه اول سریال «کلاه پهلوی»، با بهاره کیانافشار، بازیگر نقش شادی، دربارهٔ حال و هوای این نقش، دلایل روند کند سریال و … گفتوگو میکنیم.
سریال «کلاه پهلوی» یکی از طولانیترین مراحل تولید را داشت و خب طبیعتا شما هم به عنوان بازیگر، سالهای بسیاری با آن سر و کار داشتید. این طولانی شدن مراحل تولید برائتان خسته کننده نبود؟
طولانی شدن روند سریال، علاوه بر خسته کننده شدن کار برای عوامل، مسافرت، بیماری یا فوت برخی از آنها و … مسائلی مثل تغییر چهره بازیگران را هم به همراه دارد. از آنجایی که قسمتهای اول سریال، دیرتر از سایرین گرفته شدند و در سال ۹۱ جلوی دوربین رفتند، سن بازیگران در ابتدای سریال، خیلی بیشتر از بخشهای بعدی آن به نظر میرسید.
من فکر میکنم این کمترین مشکلی بود که پروژه «کلاه پهلوی» با آن روبهرو بود. ببینید بقیه مشکلات چقدر بوده! آره خب این تغییرات به نسبت وجود داشت. اتفاقا من جزو معدود بازیگرانی بودم که این تغییرات به کمترین میزان برائم وجود داشت. حداقل تغییر سن و سالم در طول کار چندان مشهود نیست. به هرحال طولانی شدن کار، مشکلات بسیاری به وجود میآورد.
این مشکلات دربارهٔ حفظ راکوردهای حسی هم وجود داشت؟ بله. بیشترین مشکل را در همین حفظ راکوردها داشتیم. بسیار از سکانسها را داشتیم که پلانهایش در زمانهایی کاملا جدا از هم گرفته میشد. این بسیار برائ بازیگران سخت است. به طور مثال فرض کنید بخشی از یک صحنه در فضای داخلی اتفاق میافتاد و بخشی از آن در فضای خارجی مثل بالکن، حیاط یا خیابان. بسیار وقتها به طور مثال فضاهای خارجی آماده نبود و باید صبر میکردیم تا آماده شود. همین آمادهسازی، بعضی وقتها چند روز یا چندهفته طول میکشید. ما چون همزمان با پیشرفت داستان، سکانسها را نمیگرفتیم و بر اساس لوکیشن ، بازیگر آماده و … کار را جلو میبردیم. برائ همین بسیار سخت بود.
شخصیت شادی در «کلاه پهلوی»، سابقه تاریخی دارد؟ یعنی در دوره کشف حجاب رضاخانی، واقعا چنین کاراکتری با این ویژگیها وجود داشته؟ ما عینا این شخصیت را با این مشخصات در تاریخ نداریم. ویژگیهای شخصیتی شادی، از یکسری از زنان آن دوره از تاریخ گرفته شده و آقای دری، مجموعهای از آن صفات را داخل یک شخصیت جا داده. ولی اینکه بخواهم بگویم در شکلگیری شخصیت شادی، عینا یک استناد تاریخی وجود داشته است، خیر! برائ همین هم من مراجعه مستقیمی به شخص خاصی نمیتوانستم انجام دهم. فقط ویژگیهای زنان این طبقه از جامعه در آن دوره و طرز تفکرهایشان را مطالعه کردم.
من واقعا در حوزه تخصصی گریم وارد نشدم و اصلا به خودم اجازه اظهارنظر در این زمینه را نمیدهم. آنچه برائم مهم بود و باید در زمینهاش تحقیق میکردم، طرز تفکر، رفتار، منش و … زنان آن دوره بوده و اصلا راجع به نوع آرایش و لباس آنها چیزی نمیدانم.
یکی از مهمترین انتقادها نسبت به این سریال، روند کند آن است. از زمان ورود این شخصیتها به ایران تا اجرایی شدن قانون کشف حجاب، اتفاقها بسیار کند پیش میرود و اتفاق قابل توجهی در هر قسمت نمیافتد. این مسئله را قبول دارید؟
ماهیت سریال تاریخی با سریال روتینی که هر شب از تلویزیون پخش میشود فرق میکند. ما بیشتر داریم تاریخ و قصهای را با تمام جزئیاتش از قبل روایت میکنیم. این را نمیشود بسیار تند تعریف کرد چون به نوعی باید تمام جهات یک موضوع بررسی شود. ما داریم از شهری حرف میزنیم که نماد کشور ایران است و هر کدام از شخصیتها، نماینده قشر خاصی از مردم جامعهاند. تعدادی از شخصیتهای ویژه، نشانگر نوعی از تفکرند. بنابراین باید زمانی وجود داشته باشد که تکتک اینها به مخاطبان شناسانده شوند بعد حالا روابطشان شناسایی شود و بعد داستان پیش رود. خب قطعا روند کندتری دارد. به هرحال آن چیزی که در فیلمنامه خواندم باید بگویم آنقدر برایم پر کشش بود که اصلا نمیتوانستم آن را زمین بگذارم. حق با شماست اما در کنار معرفی شخصیتها و نشان دادن روابط آنها با هم، باز هم قسمتهای بسیاری وجود داشت که اصل داستان را تا حدی به حاشیه میبرد.
از اول هم قرار بود همین تعداد قسمت را داشته باشیم. چیزی به کار اضافه نشد. نمیتوانیم بگوییم سریال به طور مثال از اول برائ ۳۰ قسمت نوشته شده و حالا تبدیل شده به ۵۲ قسمت. از اول هم برائ همین ۵۲ قسمت نوشته شده بود. به نظرم ما باید نحوه نگاهمان نسبت به چنین کاری را در مقایسه با سریالهای پلیسی، خانوادگی و … یک مقدار تغییر دهیم. این قصه را باید با خصوصیات خودش نگاه کنیم. با این حال فکر نمیکنم ریتم سریال، با ریتم «کیف انگلیسی» بسیار فرقی داشته باشد. تعداد قسمتهای «کیف انگلیسی» بسیار کمتر از کلاه پهلوی بود!این سریال فقط ۱۳ قسمت بود.
برای مشاهده سایر مطالب مرتبط با این هنرمند رو لینک زیر کلیک کنید