بیوگرافی نرگس اشتری بهمراه عکس های نرگس اشتری

نرگس اشتری

کمپین حمایت ایرانیان از نرگس کلباسیپ

نرگس اشتری دختر بیست و نه ساله ایرانی است که سال ها پیش پدرو مادر خودرا ازدست داده است. نرگس در اقدامی انسان دوستانه با اندوخته ی مالی باقیمانده خانواده اش در اقدامی بشر دوستانه از شش سال پیش به هندوستان برای کمک به فقراوکودکان بی سرپرست وبویژه کودکان نابینا می رود. متاسفانه به دلیل بد اقبالی در یک گردش تفریحی که به همراه خانواده های بچه های نابینا راهی رودخانه ای می شوند . یکی از بچه هادچار حادثه ای میشود وجان خودش را از دست می دهد.به دلیل فقرفرهنگی وکارشکنی ها وفساد اداری وهم چنین جهت اخاذی وی را متهم به قتل می کنند وقرار است فردا در دادگاهی نا عادل ومحلی محکوم شود. معلوم نیست چه مصائبی در انتظار نرگس است . او یک پتیشن راه اندازی کرده واز هموطنان در خواست کمک کرده است.

 

 

دنیای بانک: چند روزی است شبکه های اجتماعی پر شده از اخبار مرتبط با نرگس کلباسی، دختر شایسته و انسان واقعی ایرانی که در حمایت از کودکانی در روستایی در هند سنگ تمام گذاشته و البته بی عدالتی ها هم همه سنگها را پیش روی این دختر ایرانی قرار داده است. انسانی دیگر و البته استاد واقعی دانشگاه، دکتر محسن رنانی هم با نگارش یادداشتی با عنوان حضرت نرگس به حمایت از این دختر ایرانی برخاسته و نتیجه اینکه دستگاه دیپلماسی ایران به مدیریت دکتر محمد جواد ظریف، یک دیپلمات واقعی وارد ماجرا شده است و سرکنسول ایران در حیدرآباد هند، تمام تلاش خود را برای نجات نرگس به کار گرفته. مسئولیت امروز ما و شما فقط حمایت است که بگوییم نرگس تنها نیست.

 

به گزارش پایگاه خبری دنیای بانک، همه اخبار مربوط به نرگس را اینجا بخوانید و هرچند پایگاه خبری دنیای بانک، یک پایگاه خبری اقتصادی است اما حمایت از یک انسان واقعی رسالت اجتماعی هر رسانه ای است.

%image_alt%من نرگس اشتری، دختر ۲۹ ساله متولد اصفهان که از حدود ۶ سال پیش در هندوستان کار داوطلبانه برای کمک به فقرا و کودکان بی سرپرست و بویژه کودکان نابینا کرده ام به دلیل کارشکنی ها و فساد اداری دچار مشکل شده ام.
عده ای تلاش می کنند با سنگ اندازی مانع از ادامه بنیاد خیریه تحت سرپرستی من در شهر رایاگادا شوند تا از این طریق بتوانند کمک های بین المللی را برای خود مصادره کنند.
مشروح داستان زندگی من را در کانال @helpnarges بخوانید و با پر کردن پتیشنی که در پایین آمده مرا در راه احقاق حقم یاری کنید.
✅در کانال @helpnarges می توانید متن ترجمه شده درخواست من و همچنین مطالبی در خصوص فعالیتهای بنیاد پریشان (بنیاد خیریه تحت مدیریت من) را بخوانید.
🙏 باز نشر این پست کمک بزرگی برای من خواهد بود.
 https://www.change.org/p/chief-minister-of-odisha-naveen-patnaik-foreigner-accused-of-murder-stop-this-inhumane-treatment-of-narges-k-ashtari?recruiter=597439661&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLink
  • برای حضرت نرگس
یادداشت دکتر محسن رنانی
حاج آقا فخرالدین کلباسی روحانی  جلیل القدر، خوش بیان، شیک پوش و خوش فکری که خیلی هم به جَدّ مادری من (معروف به «آقا آمَنَ الّرسول») ارادت داشت، معلم دینی ما در «دبیرستان نمونه» اصفهان بود. آخوندی بود که از مصاحبتش سیر نمی شدی.
بعدها من با پسرش دکتر حسن کلباسی در دانشگاه اصفهان همکار شدم. دکتر کلباسی که پس از فوت پدرش بر اساس سنت خانوادگی، بالاجبار معمم شده بود وقتی برای تحصیل دکتری اقتصاد به انگلستان رفت همسرش را در یک بیماری از دست داد. بعد از پایان تحصیل هم که به ایران برگشت عبا و عمامه در آورد و شد مثل همه‌‌ی آدم‌هایی که «معمولی بودن» را یک ارزش می‌دانند نه «متمایز بودن» را. خیلی از داشتن «کِسوت» و زیر بار «تَکلّف»‌ ماندن پرهیز داشت. می‌گفت «کسوت»‌ و «تکلف»، روح را زمین‌ گیر می‌کند.
 بعد هم  برای مدتی مدیر گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان شد. در همان روزهایی که مدیر گروه بود یک روز دیدم عصبانی و مضطرب است. پرسیدم چرا؟ گفت چند روز است دخترم، نرگس، که برای کنکور درس می خواند در خانه دائما می‌رود سر کمد لباسش و به چیزی نگاه می کند و بعد دوباره به سر درسش بر می گردد. وقتی تحقیق کردم معلوم شد معلم دینی شان یک حِرز (دعایی که در کاغذ می‌پیچند و جایی آویزان می‌کنند برای دفع خطر و بلا) را به او داده و گفته که اگر در هر روز فلان تعداد بار به این حِرز نگاه کنی حتما در کنکور قبول می شوی. دکتر حرص می خورد و می گفت من معتقدم یک سیاستی در پشت پرده، عامدانه می کوشد بچه های ما را خرافاتی بار بیاورد تا راحت‌تر بتواند بر آنان حکمروایی کند.
یکی دو سال بعد از مرگِ همسرش، دکتر کلباسی هم گرفتار بیماری سختی شد (سرطان معده) و ظرف مدت کوتاهی پرواز کرد. من نرگس را تنها یک بار آن هم در مراسم ترحیم پدرش دیدم، اما روزهایی که دکتر هنوز بیمار نشده بود، دائم از نرگس، برای ما می گفت.
بعد از مرگ دکتر کلباسی دخترش به خارج برگشت و ما دیگر برای سالها از او بی خبر بودیم. اما پس از سالها، خبر او را از هند گرفتیم. معلوم شد که چند سال است موسسه‌ای را برای حمایت از کودکان نابینا در یکی از ایالت های هند تاسیس کرده است. او برای سفر به هند موهایش را به حراج می گذارد و با پولی که از حراج موهایش به دست می آورد به هند می رود و موسسه ای را برای کودکان نابینا تاسیس می کند. اکنون موسسه او در کل هند شناخته شده است و حتی در خارج از هند نیز.
امروز به طور تصادفی و از طریق شبکه های مجازی متوجه شدم که او در مسیر فعالیت‌هایش به دام فساد نظام اداری و فریبکاری برخی گروههای باجگیر هندی گرفتار شده و به مشکلات بزرگی برخورده است. او اکنون با نگارش نامه ای به مقامات ایالت اودیسای هند، از آنان دادخواهی کرده است. او همچنین با تاسیس یک کانال تلگرامی و با راه اندازی «طومار آنلاین» از همه یاری خواسته است تا بلکه سازمان‌های مربوطه صدای او را بشنوند و از او حمایت کنند.
شرح ماجرای خودش را در کانالی که راه اندازی کرده است بخوانید:
https://telegram.me/helpnarges
و در لینک زیر (یا لینکی که در کانال نرگس آمده است) نیز طومار آنلاین تظلم خواهی او را پر کنید تا صدایش شنیده شود:
https://goo.gl/8BzDRd
در کلیپ زیر نیز گوشه ای از فعالیت‌ های بشردوستانه او را ببینید:
https://telegram.me/helpnarges/17
از همه ایرانیان سراسر دنیا که می توانند او را به هر نوعی یاری کنند، بویژه از حقوقدانان، درخواست می کنم به یاری او بشتابند. از مقامات سفارت ایران در دهلی نیز درخواست می‌کنم او را دریابند و از هیچ کمکی به او دریغ نکنند. نرگس فرزند ماست؛ نرگس نماینده ماست،‌ نرگس انعکاس روح نیکخواهی بدون مرز ماست. او را تنها نگذاریم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال تلگرامی محسن رنانی:
https://telegram.me/joinchat/CnaZwjxLWp3MaLHg4kYHHQ
 یادداشت دوم دکتر رنانی
سپاس نرگس و آزمون سرمایه اجتماعی ما
نرگس دیشب از طریق تلگرام مرا پیدا کرد و از این که یادداشت «برای حضرت نرگس» باعث شده بود ظرف یک روز مقامات سفارت ایران در هند با او تماس بگیرند و او را از حمایت خویش مطمئن کنند خیلی خوشحال بود. همچنین از صدها نفر هموطنانی که «طومار الکترونیک دادخواهی» نرگس را امضا کردند سپاسگزاری کرد. نرگس، دختری تنها از ایران، دختری که شش سال در تنهایی، بی خبری و سکوت، در میان کوهستانهای روستایی هندوستان برای کودکان نابینا مادری کرده است، باور نمی‌کرد که یکباره با موجی از همراهی و مساعدت هموطنان و مقامات کشورش روبه رو شود. نرگس گفت که دیشب از شوق، خیلی گریه کرده است.
خلاصه داستان اخیر نرگس این است که در یکی از گردش‌هایی که بچه های خیریه‌اش را همراه با والدینشان برده است، در یک حادثه یکی از بچه‌ها غرق می‌‌شود. اما پس از چند ماه والدین آن کودک بواسطه اغوای دیگران و به امید نوعی اخاذی با اتهام قتل، از نرگس شکایت می کنند. و آنگاه داستان گرفتاری نرگس آغاز می شود.
نرگس خیریه اش را در یکی از مناطق روستایی و بسیار فقیر هند تاسیس کرده است. مناطقی که بسیار سنتی و متعصب و قوم‌گرا هستند. نرگس در اوایل حتی برای این که به عنوان یک خارجی با مخالفت روستاییان برای تاسیس خیریه روبه‌رو نشود، مدتی خود را آفتاب سوخته کرده و به قیافه هندی درآورده است تا بتواند اجازه فعالیت در منطقه را بگیرد. دادگاههای مناطق روستایی هند نیز گونه‌ای از هیئت های محلی حل اختلاف، متشکل از معتمدین محلی هستند که شدیدا تحت تاثیر فشارهای محلی و قومی قرار می‌گیرند. این دادگاهها بسیار ابتدایی عمل می‌کنند و حتی برخی از آنها متهم را در دادگاه در یک حصار چوبی قرار می‌دهند. معمولا وکیلان هم که بومی هستند نیز به خاطر فشارهای محلی جرات دفاع قاطع از متهم را ندارند. اکنون نرگس، دختری تنها از ایران، دختری که وقتی در نوجوانی به فاصله ای اندک مادر و پدرش را از دست داد، تصمیم گرفت برای فقیرترین و درمانده ترین کودکان عالم مادری کند، در دستان مردمانی فقیر که آنها نیز از روی عسرت و تنگدستی به باج خواهی روی آورده اند، گرفتار آمده است. باید یاری‌اش کنیم. گرچه سفارت ایران قول داده است که از او حمایت کند اما چون دادگاه‌ او در پشت درهای بسته انجام می شود هر احتمالی را در مورد نتیجه دادگاه می‌توان داد. دادگاه نرگس چهار روز دیگر (هفتم اکتبر ۲۰۱۶) برگزار می شود اکنون باید همزمان چند کار انجام شود:
نخست برای نرگس یک گذرنامه ایرانی صادر شود که سفارت بتواند از او به عنوان یک شهروند ایرانی حمایت کند. برای این کار مسئولان وزارت خارجه قول مساعد داده اند و  کار در حال پیگیری است.
دوم این که مقامات سفارت ایران در هند بکوشند که تا پیش از دادگاه با مقامات ارشد منطقه (شهردار، یا رئیس پلیس یا قاضی ارشد منطقه) تماس بگیرند و به اطلاع آنها برسانند که پیگیر روند قضایی نرگس هستند و درخواست کنند که آن مقامات بر درستی روند قضایی پرونده نظارت کنند.
سوم این که دادگاه متوجه شود که دهها هزار نفر از سراسر دنیا با حساسیت پرونده نرگس و رفتار دادگاه را دنبال می کنند. این باعث می شود که اثر فشارهای محلی بر دادگاه کاهش یابد و دادگاه بکوشد فرایند دادرسی را مطابق ضوابط و با شفافیت بیشتر دنبال کند و مقامات محلی نیز به حساسیت پرونده پی ببرند و بر آن نظارت کنند. برای این منظور لازم است تا پیش از برگزاری دادگاه دستکم پنجاه هزار نفر «طومار الکترونیک دادخواهی» نرگس را امضا کنند. بنابراین سه روز فرصت داریم برای پنجاه هزار امضا.
پیشنهاد من این است که هر یک از ده هزار عضو این کانال که این متن را می بینند، هم خودشان فرم حمایت را امضا کنند و هم دستکم چهار نفر دیگر را متقاعد کنند و پیگیری کنند که آنان نیز فرم را امضا کنند. برای این کار لازم است به صفحه زیر بروید:
https://goo.gl/8BzDRd
و فرمی که در بالای سمت راست این صفحه تنظیم شده است را پر کنید (شامل نام، نام‌خانوادگی، ایمیل و شهر) و سپس دکمه قرمز رنگ (Sign) را فشار دهید (خانه توضحیات، که قبل از دکمه قرمز است می تواند پر نشود). ایرانیانی که خارج از کشور هستند نیز مشارکت کنند که تا تعداد امضاها از سایر کشورهای جهان نیز زیاد شود. ما سه روز وقت داریم و پنجاه هزار امضا. فکر می کنید چنین سرمایه اجتماعی‌ای در ایران باشد؟ فکر می کنید ایرانیان، به اندازه‌ای که آمادگی دارند تا در صفحات شخصی بازیکنان و بازیگرانی که دوستشان ندارند پیام‌های اهانت آمیز بگذارند، حاضرند دو دقیقه وقت بگذارند و از یک هموطن نیکوکار حمایت کنند؟ امیدوارم چنین باشد. تنها کافی است چهار روز صبر کنیم تا نتیجه آشکار شود. امید که سربلند شویم.
محسن رنانی – ۱۲ مهر ۱۳۹۵
ـ  ـ  ـ  ـ  ـ  ـ  ـ  ـ  ـ
www.renani.net
.
پیام نرگس برای هموطنان
سلام هموطنان مهربانم
نمی دانم با چه زبانی از مهربانی و لطف شما عزیزان تشکر کنم. واقعا احساس می کنم دیگر تنها نیستم. خدا را شاکرم برای بودن شما. از همه شما که به شکلهای مختلف مرا در این روزهای سخت همراهی می کنید بی نهایت سپاسگزارم. عاشقانه دوستتان دارم❤️
نرگس کلباسی اشتری
دوازدهم مهر. رایاگادا, ادیسا, هندوستان
پیام دیگر از نرگس
هموطنان مهربانم
سلام
حسن نوریان سرکنسول ایران در هندوستانبه مدد لطف و حمایت های شما پیشرفت خیلی خوبی در کارهایم انجام شده. امروز سفیر محترم ایران در هندوستان با من تلفنی صحبت کردند و گفتند دولت جمهوری اسلامی از من حمایت خواهد کرد. همچنین جناب آقای نوریان, سرکنسول محترم کنسولگری ایران در حیدرآباد برای جلسه بعدی دادگاه به شهر رایاگادا خواهند آمد.
بی نهایت سپاسگزارم برای امضا کردن طومار اینترنتی و خواهش می کنم همچنان این طومار را به اشتراک بگذارید و صدای خواهر کوچک خودتان باشید.
دوستتان دارم و به وجودتان افتخار می کنم❤️
خدایا شکرت🙏
نرگس کلباسی اشتری
سیزدهم مهر. رایاگادا, ادیسا, هندوستان
پیام سوم نرگس و یک تهدید جدی
سلام هموطنان و یاران مهربان
طبق معمول روزهای گذشته دوست دارم با شما از آنچه امروز رخ داد بگویم.
امروز صبح ایمیلی از یکی از مقامات سیاسی منطقه رایاگادا دریافت کردم. او گفت با توجه به پرونده حقوقی ایجاد شده برای من، قصد دارند خانه ای که برای کودکان نابینا تاسیس کرده ام را تعطیل کند. پیش از این آنها اولین خانه ای که برای کودکان ساخته بودم را به زور غصب کرده بودند و حالا تصمیم دارند که دومین خانه را هم به دلایلی بی اساس از من بگیرند.
من با صدای بلند بی عدالتی آنها را فریاد زدم و همه را از آنچه اینجا در حال وقوع است آگاه کردم و حالا آنها با آسیب رساندن به من سعی در خاموش کردن من دارند.
آنها می خواهند مرا با گرفتن آنچه که بیش از هرچیز در دنیا به آن عشق می ورزم، با گرفتن کودکان نابینایم، به سکوت وادارند.
حالا حتی وکیل خودم هم با ادبیات نادرستی با من و کارکنانم صحبت می کند. اینها همه شبیه به هم و دست در یک کاسه دارند.
من اینجا، در رایاگادا به هیچ کس اعتماد ندارم. آقای نوریان, سرکنسول محترم ایران در حیدرآباد فردا برای دیدن من به رایاگادا می آید. لحظه شماری می کنم برای آمدن ایشان. زمانی که ایشان را ببینم انگاردارم سرزمینم, ایران را دوباره می بینم، انگار که تک تک شما که در این مبارزه به من ملحق شده اید را خواهم دید.
برایم دعا کنید. بیش از هر زمانی نیازمند حمایت شما هستم.
عاشقانه دوستتان دارم❤️
نرگس کلباسی اشتری
چهاردهم مهر. رایاگادا, ادیسا, هندوستان
دیپماسی در کنار نرگس
حسن نوریان سرکنسول ایران در حیدراباد هند برای پیگیری وضعیت حقوقی و کنسولی تبعه ایرانی خانم نرگس کلباسی، ظهر امروز وارد رایاگادا در ایالت اوریسا شد.
سلام هموطنان و همراهان خوبم
صبح امروز جناب آقای نوریان سرکنسول محترم ایران در شهر حیدرآباد به اتفاق یک خانم وکیل به شهر رایاگادا آمدند. در بدو ورود مورد استقبال گرم مقامات پلیس منطقه قرار گرفتند. برایم جالب بود کسانی که سالهای اخیر زندگی مرا به جهنم تبدیل کرده بودند اینگونه در برابر آقای نوریان ابراز احترام می کردند. این نشانه خوبیست از اعتبار مقامات سیاسی کشورم ایران در کشور هندوستان. خانم وکیل که از طرف سفارت جمهوری اسلامی ایران آمده بودند و آقای نوریان گفتگوی مفصلی با وکیل من داشتند و تاکید کردند این پرونده باید در مسیر عدالت و راستی پیش برود.
پس از آن به اتفاق برای دیدن کودکان نابینایم به موکونداپور رفتیم و ساعتی در کنار بچه ها بودیم. فردا جلسه بعدی دادگاه است و این بار سرکنسول محترم ایران و خانم وکیل در کنارم هستند. فردا نخواهم ترسید. مسیر عدالت طولانیست اما ایمان دارم که راستی پیروز خواهد شد.
ممنونم که مرا تنها نگذاشتید. مرا از دعاهیتان بی نصیب نگذارید. دوستتان دارم❤️
نرگس کلباسی اشتری
پانزده مهر, رایاگادا, اودیسا, هندوستان
حسن نوریان سرکنسول ایران در حیدراباد هند برای پیگیری وضعیت حقوقی و کنسولی تبعه ایرانی خانم نرگس کلباسی، ظهر امروز وارد رایاگادا در ایالت اوریسا شد.
%image_alt%
سلام هموطنان و همراهان خوبم
صبح امروز جناب آقای نوریان سرکنسول محترم ایران در شهر حیدرآباد به اتفاق یک خانم وکیل به شهر رایاگادا آمدند.
در بدو ورود مورد استقبال گرم مقامات پلیس منطقه قرار گرفتند. برایم جالب بود کسانی که سالهای اخیر زندگی مرا به جهنم تبدیل کرده بودند اینگونه در برابر آقای نوریان ابراز احترام می کردند. این نشانه خوبیست از اعتبار مقامات سیاسی کشورم ایران در کشور هندوستان.
خانم وکیل که از طرف سفارت جمهوری اسلامی ایران آمده بودند و آقای نوریان گفتگوی مفصلی با وکیل من داشتند و تاکید کردند این پرونده باید در مسیر عدالت و راستی پیش برود.
پس از آن به اتفاق برای دیدن کودکان نابینایم به موکونداپور رفتیم و ساعتی در کنار بچه ها بودیم.
فردا جلسه بعدی دادگاه است و این بار سرکنسول محترم ایران و خانم وکیل در کنارم هستند. فردا نخواهم ترسید. مسیر عدالت طولانیست اما ایمان دارم که راستی پیروز خواهد شد.
%image_alt%
ممنونم که مرا تنها نگذاشتید. مرا از دعاهیتان بی نصیب نگذارید. دوستتان دارم❤️
روایت دکتر محسن رنانی از آخرین  وضعیت نرگس
     ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
در این چند روز اتفاقات دلپذیری افتاد که مرا به آینده «سرمایه اجتماعی» این دیار خوش بین کرد. یعنی دریافتم که هنوز «اگر بخواهیم» و اگر مشارکت کنیم و اگر عزم ملی کنیم می توانیم خیلی چالش‌ها را با سرعتی قابل توجه حل کنیم. موضوع «حاکمیت مجازی» که اخیرا در سخنرانی‌ای مطرح کرده ام امروز برایم محقق شدنی‌تر آمد.
(آن سخنرانی را می‌توانید از این‌جا بشنوید: https://telegram.me/MohsenRenani/4 ).
ظرف یک روز پس از انتشار یادداشت من با عنوان «برای حضرت نرگس»، پیام‌ها، ایمیل‌ها و تماس‌های بسیاری از ایران و هند و اروپا داشتم که برای کمک به نرگس اعلام آمادگی کردند. تماس سرکنسول ایران در حیدرآباد با من و با نرگس، در همان روز اول، موجب دلگرمی شد.
 در روز دوم (پریروز) سازمان ثبت احوال اصفهان و سپس دفتر نمایندگی وزارت خارجه در اصفهان با همکاری بی‌شائبه به سرعت اسناد هویتی نرگس را تایید و به هند ارسال کردند. همان روز پاسپورت ایرانی نرگس توسط سفارت ایران در دهلی صادر شد. یعنی دختری که از اسناد هویتی خود فقط یک کپی شناسنامه داشت، یک روزه پاسپورتش صادر شد. در همان روز سفیر محترم ایران در هند نیز با نرگس تلفنی صحبت کرد. همه این‌ها امید را به دل نرگس بازگرداند.
در این دو روز خبرنگارانی از سراسر دنیا تماس گرفتند تا خبر نرگس را پوشش دهند. جوانان ایرانی در تلگرام، اینستاگرام، و اینترنت صفحه های حمایت از نرگس را به راه انداختند و دانشجویانی از هند برای کمک به نرگس اعلام آمادگی کردند. یک گروه مستند ساز هم دارد بار می بندد که به هند برود و داستان نرگس، این الهه‌ی شفقت و راستی ایرانی را به صورت مستند بسازد.
اکنون که نرگس دارای پاسپورت ایرانی شده است سفارت ما می تواند رسما برای حمایت حقوقی از نرگس وارد شود. و امروز سرکنسول ارجمند ما در حیدرآباد خودش را همراه با یک خانم وکیل ورزیده ایرانی به «رایاگادا» رساند تا فردا در دادگاه حضور یابند و ناظر روند دادگاه باشند. یک فیلم بردار هم گرفته اند تا تحولات این روزها را ثبت کند.
توضیحات امیدوار کننده امشب جناب سرکنسول از وضعیت نرگس را می‌توانید در لینک زیر بشنوید:
https://telegram.me/MohsenRenani/12
نرگس نیز که این چند روز هر شب یک گزارش صوتی برای من فرستاده است، امشب بسیار امیدوارانه و شادمانه سخن گفت. صدای نرگس را در این جا بشنوید:
https://telegram.me/MohsenRenani/13
پیام کتبی امشب نرگس را نیز در کانال خودش در این‌جا ببنید:
https://telegram.me/helpnarges/31
اکنون یک کار باقی می ماند که امید ما را شدیدا بالا ببرد و این یک کار بر عهده ما بیکاران شبگرد تلگرامی است. آی حضرات تلگرامی، از امشب تا فردا صبح هر جور شده است به این صفحه بروید:
https://www.change.org/p/chief-minister-of-odisha-naveen-patnaik-foreigner-accused-of-murder-stop-this-inhumane-treatment-of-narges-k-ashtari?recruiter=597439661&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLink
 و «طومار حمایت از نرگس» را امضا کنید. افزایش امضای این طومار، باعث می شود مقامات محلی هند متوجه حساسیت پرونده نرگس شوند و نگذارند روند دادگاه نرگس که تحت فشار قبایل و سران محلی است، به بیراهه برود.  (وقتی از تلگرام موبایل خود وارد این صفحه شدید، روی کلید قرمز رنگ پایین صفحه کلیک کنید، صفحه دیگری ظاهر می‌شود که باید نام، نام خانوادگی، نشانی ایمیل و نام شهر خود را در کادرهای مشخص شده وارد کنید و دوباره روی کلید قرمز رنگ پایین صفحه کلیک کنید و کار تمام است. بیش از یک دقیقه وقت شما را نمی‌گیرد. یادتان باشد، قرار ما پنجاه هزار امضا بوده است و اکنون فقط ۲۵ هزار امضا داریم).
نرگس دارد پاداش شفقت خالصانه خویش را می‌گیرد. در «خلوص نیت» نرگس همین بس که شش سال تمام صدها کودک نابینای هندی را تحت پوشش و حمایت خود قرار داده بود اما بسیاری از ایرانیان ساکن هند و حتی مقامات رسمی کشورمان در هند خبر نداشتند. عرفای ما گفته اند یکی از رازهای این عالم «صدق» ‌است، یعنی صدق در این عالم، گم نمی شود. هر نیکی صادقانه، حتما روزی دو صد چندان به تو بر خواهد گشت. حضرت سعدی می فرماید: تو نیکی می کن و در دجله انداز/ که ایزد در بیابانت دهد باز. بگذارید در این زمانه‌ی روی و ریا، نرگس را «الهه راستی» بنامیم. من با پدرش همکار و دانش‌آموز پدربزرگش بود‌ه‌ام. می دانم که لقمه‌های این خانواده پاک بوده است. دیشب که برای نرگس نوشتم که هر وقت مضطرب شد قران بخواند، برایم نوشت:‌ «هر شب قران می‌خوانم». گریه‌ام گرفت.
آی شب زنده داران این روزها. امشب برای نرگس دعا کنید. فردا روز سرنوشت سازی است.
محسن رنانی – ۱۵ مهر ۱۳۹۵
.
توضیحات جناب نوریان، سرکنسول محترم جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد هند درباره دیدار امروز  (۱۵ مهر ۹۵) با نرگس در رایاگادا

 

 

 

 

 


ممکن است شما دوست داشته باشید
2 نظرات
  1. سنبله برنجی می گوید

    سلام و درود
    در رابطه با خانم نرگس ی مقاله نوشتم
    در قالب نامه ای به خانم مولاوردی خوشحال میشم منعکس فرمایید .
    نامه بر روی سایت آینا نیوز قابل مشاهده است .

  2. سنبله برنجی می گوید

    خانم مولاوری
    معاون محترم رئیس جمهور در امور بانوان
    سلام و درود خدمت سرکار خانم و تمامی انسانهای آزاده و نیک اندیش جهان
    تا توانی رفع غم از چهره غمناک کن * در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
    بانوی اول کشور!
    جایی خواندم «از رویاهایتان با کسی صحبت نکنید هر چقدر بزرگتر باشند به همان میزان سعی می کنند آنها را از شما بگیرند.»
    هندوستان سرزمین معابد و ادیان و مذاهب هفتاددو ملت است. کشوری با فرهنگ ها و آداب و سنن گوناگون و گاهنا باور نکردنی. شبه قاره ای که مردمانش با جمعیت متراکم با هر آیین و مذهب و زبانی در کنار هم بخوبی و خوشی روزگار می گذرانند و…
    انسان دوستی و نوعپروری ودیعۀ گرانقدر الهی است که قطع به یقین نصیب تمام بندگان نشده و بی شک نیز تمام قلوب گنجایش آن عطوفت و رافت را ندارند و اینکه دوشیزه خانمی وارسته مانند «نرگس کلباسی اشتری» با رویاهایی بزرگ و تحصیلات عالی مملکتی مترقی مانند انگستان را به مقصد خدمت به کودکان محروم و نابینا رها کرده و دنج عزلت کشوری مانند هند را برای خدمت رسانی بی ادعا به خلق الله را برگزیده، در نگاه اول نه تنها تعجب برانگیز بلکه شوک آلود است و یقینا” تمام افراد دارای چنان اراده ای استوار و ایثاری ستودنی نیستند که برای داشتن جهانی مساوی توامان با آرامش پیشقدم شده و آسایش دیگران را به رفاه خود ترجیح دهند و برای زدودن غم از چهره دردمندان آستین همت بالا زنند و رفاه خویش را فدای آسایش دیگران نمایند و با مشاهده شادیهای کوچک دیگران خود را در ملکوت اعلا حس کنند؛ چرا که خندۀ کودکان معصوم آینه ای تمام نما از خنده خداست و الحق که چنین ایثاری ستودنی است و این عزم و ارادۀ آهنین می تواند برای سران حقوق بشر کذایی جهان سرمشق باشد و چراغی بیفروزد که انسان های بی ادعایی که عرق خدمت دارند می توانند در سکوت خبری به همنوع کمک رسانی کنند و اجرشان را از یکتای بی همتا باز ستانند.
    بی شک هر کسی نمی تواند صاحب چنین مناعت طبعی باشد مگر اینکه خود را از تمام زد و بندهای دنیوی رها ساخته و به فکر خدمت باشد و خویشتن را وقف آسایش و آرامش دیگران نماید. این از خودگذشتگی، حتی برای مردان شاق به نظر می رسد چه رسد به دوشیزه ای جوان اما پر از انگیزه و پرکار با اراده ای پولادین …
    اعتراف می کنم عملکرد ایشان با معیارهای بنده زمین تا آسمان متفاوت است چرا که به شخصه معتقدم «چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است»؛ اما این نوشتار برآن نیست عملکرد انسانی یک دختر خانم را در جغرافیایی بسیار دورتر از زادگاه و محل زندگیش به چالش بکشد چرا که در جهان ما به تعداد ساکنان زمین تفاوت دیدگاه و منش وجود دارد.
    بانوی فرهیخته و نوعدوست!
    مدتهاست اتفاق غیرمترقیه و دردآلودی که به نرگس رخ داده در فضاهای مجازی دست به دست می چرخد و اشک را میهمان گوشه چشم دردمندان می کند.
    بانوی توانمند سرزمینم!
    در شما توانایی های بالقوه ای سراغ دارم که عمیقا” معتقدم می توانید با بهره گیری از تجربیات حقوقدانی تان و رایزنی هایی که به خم و چم آنها آشنایی دارید با استفاده از نفوذ سیاست خارجی سرزمینمان اجازه ندهید اندوختۀ زحمات شبانه روزی هموطن فداکارمان که با تاسی از شیوه ائمه اطهار بوده است نصیب جیب های گشاد عده ای مجهول الهویه گردد چرا که هر ذهن آگاهی معترف است در پس پرونده سازیهای مغرضانه طمع خباثت آلود تصاحب مزورانه در کار است. اجازه ندهید توشه ای که یادگار همت والا و سترگ زنی نستوه از تبار توانمندان و اراده ورزان است نصیب عده ای افراطی گرای قومی و قبیله ای گردد. نگذارید تندیس زنده بودن دستهایی سخاوتمند در دنیایی که منافع کثیر عمومی فدای منویات قلیل فردی می گردد در هم شکند و باورهای نوعدوستی مردمان اقصی نقاط جهان در زمینه خیّری به چالش کشیده شود.
    می دانید و می دانیم که هم میهنان ارجمندمان مانند تمام عرصه های گذشته کمر همت برای یاری این هموطن دور از وطن گماشته اند و تا آنجایی که از فضای مجازی پیگیر بوده ام دکتر محسن رنانی، اقتصاددان برجسته کشورمان در معیت کنشگران اجتماعی تمام هم و غم خود را بکار گرفته اند تا مانع این حق سوزی آشکار شوند و در نهایت حق به حقدار برسد. باز می دانم که حساسیت مجامع جهانی نیز برانگیخته شده و سفارت ایران هم حداکثر تلاش خود را به کار بسته است تا عاقبت خورشید امید برای این پرونده طلوع کند.
    سرکار خانم مولاوردی!
    بعنوان یک زن، یک کنشگر اجتماعی، از طرف خودم و زنان نوعدوست سرزمینم قویا” درخواست می کنم تمام هم و غم خود را به کارگیرید و از هیچ کوششی فروگذاری نکنید تا این پرونده از راه صحیح و قانونی در عین عدالت به سر منزل مقصود برسد.
    در انتها توجه تمام انسانهای آگاه، بخصوص جامعه جهانی زنان را به این نکتۀ حیاتی جلب می نمایم که برای یاری نرگس پیشقدم شوند و از سران کشور هند عاجزانه درخواست می کنم به این پرونده در نهایت دقت و عدالت رسیدگی نمایند تا منبعد احساسات انساندوستی خیّرانی که قصد خدمت رسانی در این کشور را دارند مخدوش نگردد و چهرۀ هند در جهان در جهت منافع عده ای قلیل قربانی نگردد و مجامع جهانی این کشور را سرزمینی مهمان آزار و راندگان خیرین قلمداد ننمایند.
    توفیق شما و تمام خادمان کشورم آرزوی قلبی ماست
    ومن الله التوفیق
    سنبله ـ برنجی افشارـ سایین قالا
    نویسنده، ژورنالیست ـ کنشگر اجتماعی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.