چه مهارت هایی را یاد بگیریم برایمان خوب است؟

در این نوشته از دلبرانه می خواهمی مطلبی در مورد اینکه چه مهارت هایی را یاد بگیریم خدمت شما خوبان ارائه نماییم.

اگر این سوال برای شما هم ایجاد شده است که باید چه مهارت هایی را یاد بگیریم تا انتهای این پست با ما همراه باشید.

اگر به دنبال پاسخ به سوال خود هستید آیتم هایی که در ادامه به آن پرداخته شده است را به دقت مطالعه کنید.

امیدواریم که مورد استفاده و رضایت شما قرار گیرد … از اینکه با ما همراه شدید از شما سپاسگزاریم …

چه مهارت هایی را بیاموزیم؟

چه مهارت هایی را یاد بگیریم

مسلماً این‌که در حال فارغ التحصیلی هستید به این معنا نیست که همه چیز را یاد گرفته‌اید. هنوز مهارت‌های زیادی وجود دارد که برای حرفه‌ای شدن به یادگیری آن‌ها نیاز دارید و یادگیری این مهارت‌ها بر عهده‌ی خودتان است.

برای پیدا کردن روش‌ها و مهارت‌های مناسبی که شما را در مسیر زندگی هدایت کنند، مقالات مختلفی وجود دارد و مهم‌ترین آن‌ها را که لازم است هر جوانی به آن‌ها دست یابد، در زیر آمده است:

صادق بودن

مایکل هافمن در این باره می‌گوید: “وقتی با تاخیر به یک قرار ملاقات می‌رسید، نیازی به ارائه‌ی جزئیات، از قبیل تاخیر در حرکت قطار یا ترافیک و راه‌بندان، نمی‌باشد. به جای آن فقط عذرخواهی کنید. گفتن این جمله که «برنامه‌ریزی خوبی نداشتم» صدها بار بهتر از این است که درستی و صداقت خود را با بهانه‌های پوچ و بیهوده مانند ترافیک از بین ببرید.”

انتقادپذیری

هیچ‌کسی علاقه‌مند به شنیدن این‌که کاری را اشتباه انجام داده یا می‌توانسته بهتر انجام دهد،‌ نیست. به گفته گوپتا، خیلی ساده می‌توانید از منتقدین‌تان خشمگین و رنجیده خاطر شوید، یا این‌که کاملاً آن‌ها را نادیده بگیرید. اما گوپتا ادامه می‌دهد که: “برای موفقیت در زندگی و کار، لازم است انتقادات را پذیرفته و در جهت مثبتی نسبت به آن‌ها واکنش نشان دهید. همچنین مراقب باشید نسبت به افرادی که اشتباهات‌تان را متذکر می‌شوند، دیدگاه منفی پیدا نکنید.”

شروع گفت‌گوی جذاب و مفید

توانایی آغاز گفت‌گو مهارتی است که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. مهتا که فردِ خجالتی است، این مسئله را تایید کرده و آغاز گفت‌گو را دشوار می‌بیند. اما تجربه به او یاد داده است که با کمی شهامت و شروع گفت‌گو با شخص کناری، می‌توان این ارتباط را به سمت پیدا کردن یک دوست جدید، یک موقعیت تجاری جدید و یا بینشی جدید درباره‌ی یک موضوعِ قدیمی هدایت کرد.

درخواست برای آن‌چه می‌خواهید

یک کاربر ناشناس در این رابطه نوشته: “توانایی درخواست کردن، آسان‌ترین و در دسترس‌ترین مهارتی است که در مسیر شغلی می‌تواند شما را چندین پله به سمت جلو پرتاب کند”. اما معمولاً به اندازه‌ی لازم، مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. اگر به خودتان جرئت درخواست کردن برای افزایش دستمزد، ترفیع شغلی یا فروش بیشتر در یک معامله را ندهید، کم‌ترین شانس را برای بدست آوردن آن دارید.

اگر تجسم مطرح کردن درخواست برای آن‌چه می‌خواهید شما را مضطرب می‌کند، می‌توانید ابتدا در زمینه‌هایی که به شغل‌تان مربوط نیست تمرین کنید. برای مثال می‌توانید درخواست خود را برای قیمت پایین‌تر سبزیجات در یک فروشگاه محصولات کشاورزی مطرح کنید. یادتان باشد هرچقدر بیشتر خودتان را در این شرایط سخت قرار بدهید، احتمال بیشتری دارد که در آینده در شرایط مشابه راحت‌تر رفتار کنید.

وفاداری به عهد و پیمان

شاید به دوست‌ خود گفته باشید که در مراسم جشن تولد او سرِ وقت حاضر خواهید شد، یا شاید قبول کرده‌اید که برای رییس‌تان‌، بیش‌تر از حد وظیفه‌ی خود کار انجام دهید. مستقل از شرایط و قولی که داده‌اید، نکته‌ی مهم این است که نسبت به گفته‌ی خود وفادار باشید.

هافمن در این باره می‌گوید: “اگر عهد و پیمان‌تان را بشکنید، بقیه به شما بی‌اعتماد خواهند شد و جبران بی‌اعتمادی بوجود آمده در طول زمان به سختی صورت می‌گیرد.”

برقراری ارتباط موثر

برقراری ارتباط موثر

فارغ از این‌که در چه زمینه‌ی شغلی فعالیت می‌کنید، همواره می‌توانید شیوه‌ی گفتاری و نوشتاری‌ خود را بهبود بدهید.

به راه‌هایی فکر کنید که خود را به چالش کشیده و به این فکر کنید که چگونه ایمیل می‌نوشتید یا در یک قرار ملاقات چگونه رفتار می‌کردید. به عنوان مثال در قرار ملاقات آینده‌، به جای صحبت بلادرنگ و مداوم درباره ایده‌ها و نظراتی که دارید، تا پنج بشمارید و بعد از اون اگر همچنان احساس کردید چیزی مرتبط به جلسه برای ارائه دارید، دربارش صحبت کنین. از جهت دیگر اگر خجالتی هستید به جای سکوت کردن، با گفتن آن‌چه در ذهن‌تان می‌گذرد، خود را به چالش بکشید.

انعطاف‌پذیری

عمر ما محصور شده در موانع، شکست‌ها، ناراحتی‌ها و ناامیدی‌ها در کنار لذت‌ها و هیجانات می‌باشد. از این‌رو لازم است از اوایل دوران بزرگ‌سالی نهایت استفاده را کرده و یاد بگیریم که چگونه می‌توان بعد از مصیبت‌ها و تلخی‌های زندگی بهبود پیدا کرد.

زندگی پر از چالش است. دهه‌ی بیست سالگی بسیاری از مسئولیت‌ها و محدودیت‌های دهه‌های بعدی را ندارد. به همین دلیل بهترین زمان برای تجربه کردن، شکست خوردن و از نو شروع کردن دهه‌ی بیست سالگی می‌باشد. یاد بگیرید که چگونه بعد از شکست خوردن، می‌توان دوباره ایستاد و سالم بود.

رعایت آداب صحیح غذا خوردن

بسیاری از جلسات رسمی و معارفه در زمان صرف یک وعده غذایی برگزار می‌شوند. جویدن غذا با صدای بلند، خوردن با دهان باز، لیس‌زدن انگشتان و ظروف غذا خوری، قرار دادن آرنج‌ها روی میز و … نشان دهنده‌ی ناآگاهی از آداب صحیح غذا خوردن و نداشتن مهارت‌های اجتماعی می‌باشد.

مدیریت خشم

در مواقع خشم و ناامیدی، به جای حمله بردن به اطرافیان‌، انرژی خود را در مسیر مثبتی مصرف کنید. برای مثال تحقیقات نشان داده‌اند که خشم و عصبانیت می‌تواند قوه‌ی تخیل را برای مدت زمان کوتاهی تحریک کنند.

اگر هنر رشد دادن و مدیریت کردن خشم خود را یاد بگیرید، خشم و ناامیدی می‌تواند شما را برای انجام کارهایی که تصورش را نمی‌کردید، توانمند کند.

مدیریت هزینه‌ها

توصیه‌ی مهم دیگر برای جوانانی که به حرفه‌ای بودن در کار تمایل دارند این است که درباره‌ی مخارج‌ با دقت بیشتری تصمیم بگیرند.

تجملات چیزهای شگفت‌انگیزی هستند اما زمانی به آن‌ها بپردازید که توانایی مالی مناسبی داشته باشید. خودتان را درگیر زندگی تجملاتی با هزینه‌های پایان‌ناپذیر و آزاردهنده‌ی آن نشوید. یاد بگیرید که ساده زندگی کرده و پس‌انداز کنید، در این صورت است که توانایی دست یافتن به چیزهای لذت‌بخش را خواهید داشت.


ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.