جدا کردن یارانه | چگونه بعد از ازدواج یارانه خود را از خانواده جدا کنیم؟

جدا کردن یارانه | چگونه بعد از ازدواج یارانه خود را از خانواده جدا کنیم؟

شاید سوالاتی در مورد جدا کردن یارانه و این که ” چگونه بعد از ازدواج یارانه خود را از خانواده جدا کنیم ؟ ” برای رسیدن به پاسخ این سوال ، مراحل قانونی و مدارک مورد نیاز برای آن ، خواندن این مطلب را به شما توصیه میکنیم. جدا کردن یارانه بعد از طلاق

جدا کردن یارانه زوجین

جدا کردن یارانه
جدا کردن یارانه از همسر

جدا کردن یارانه نقدی
جدا کردن یارانه

یارانه طرحی است که برای کمک به مردم توسط دولت در نظر گرفته شده است. با توجه به مشکلات اقتصادی جامعه، اکثر زوج های جوان پس از ازدواج، که از پدر و مادر خود جدا می شوند و زندگی جدیدی را آغاز می کنند، قصد دارند یارانه خود را نیز از آنها جدا کنند تا با “جدا کردن یارانه”کمک خرجی برای زندگی جدید خود داشته باشند، البته کار درستی است.

مدارک مورد نیاز جدا کردن یارانه از سرپرست خانواده

پسری که تا قبل از ازدواج کردن در سرپرستی پدر است با ازدواج کردن، خود سرپرست یک خانواده جدید می شود. زوجین در این مرحله با سوال اینکه چگونه یارانه ام را جدا کنم؟ روبه رو می شوند یا بنا به دلایل دیگری مانند طلاق یا فوت سرپرست و یا حتی افراد مجردی که از خانواده خود جدا زندگی می کنند قصد جدا کردن یارانه را دارند، اما جدا کردن یارانه بعد از ازدواج، احتیاج به شرایطی دارد که نخستین اقدام مراجعه به مراکز مشخصی که آدرس آنها را می توانند از مرکز پلیس +۱۰دریافت کنند، است. پس از آن نیاز به مدارک و شرایط دیگری دارند که در ادامه، در اختیار شما قرار می دهیم.

جدا کردن یارانه

جدا کردن یارانه زن از شوهر

جدا کردن یارانه از سرپرست

 

مدارک جدا کردن یارانه پس از ازدواج

  1. مدارک شناسایی پدر هر دو طرف، که شامل کارت ملی، شناسنامه، و کپی دیگر مدارک است.

  2. مدارک شناسایی هر دو طرف که شامل شناسنامه، کارت ملی، و کپی تمامی مدارک است.

  3. اصل و کپی عقدنامه رسمی زوج

مراجعه برای حذف نام از لیست خانواده و معرفی خانوده جدید برای جدا کردن یارانه

زوج ها پس از اینکه مدارک مورد نیاز خود را آماده کردند، به آدرسی که از مرکز پلیس +۱۰ دریافت کرده اند باید مراجعه کنند تا نام آن ها از لیست خانواده خود حذف شود. آنوقت با ارائه مدارک به مرکز پلیس +۱۰ و فرم ها و شماره پیگیری که از مرکز قبلی دریافت کرده اند می توانند مراحل ثبت نام و جدا کردن یارانه از خانواده خود و معرفی خانواده جدید برای دریافت رایانه به اتمام برسانند.

باید دقت داشته باشید که مراحل اداری مذکور به مدت یک الی دو ماه زمان می برد. به همین علت برای اینکه یارانه یک ماه خود را از دست ندهید باید به مراحل بالا بین دهم تا بیستم هر ماه اقدام کنید.همچنین پیش از هرگونه اقدام به مراکز اداری، زوجین باید یک حساب بانکی تهیه کنند و شماره حساب و کارت خود را نیز هنگام مراجعه همراه خود داشته باشند. همچنین برای ثبت نام یارانه می توانند از سایت refahi.ir اقدام کنند.

چگونه بعد از ازدواج یارانه خود را از خانواده جدا کنیم (۳)

جدا کردن یارانه زوج ها

جدا کردن یارانه از خانواده پدر
جدا کردن یارانه افراد ازدواج کرده

مشکلات جدا کردن یارانه بعد از ازدواج

اما جدا کردن یارانه از خانواده پس از ازدواج مشکلاتی را نیز به همراه دارد. حتی در مواردی دیده شده است که وقتی نام خود را از لیست خانواده حذف می کنند تا نام آنها در لیست خانوده جدید ثبت شود، یارانه آنها قطع می شود.دولت در سال های اخیر، تلاش می کرد تا یارانه افرادی که درآمد بالاتری دارند را قطع کند و به جای آنها به افرادی که کم درآمد و واقعا نیازمند به یارانه هستند، پرداخت کند. در این میان، زوج های جوانی که تازه ازدواج کرده اند و سرمایه مشخصی نیز ندارند نمی توانند یارانه دریافت کنند.

هر چند که در ابتدای این تصمیم دولت، یعنی پرداخت یارانه، توجیه این بود که مازاد یارانه در جهت کار های عمرانی باشد. که به گفته مسولان، همین یارانه مشکلات بسیاری برای دولت به بار آورد.در آخر این که معلوم نشد سیستم حذف یارانه ها به چه شکلی عمل می کند و برخی زوج های جوان که سرمایه نداشته و به شدت مشکلات مالی داشتند و دیگرخانواده های نیازمند، از دریافت یارانه محروم ماندند و برعکس، زوج هایی که تحت حمایت پدر بودند و یا شرایط و امکانات اقتصادی خوبی داشتند در حمایت یارانه نیز بودند.در رابطه با این که زوج های جوانی که تصمیم در جدا کردن یارانه خود دارند، اگر یارانه هر دو طرف در سیستم پرداخت یارانه که در مرحله اول جدا کردن یارانه اشاره شد، ثبت شده باشد مشکلی نخواهد داشت و زوج ها می توانند پس از جدا کردن یارانه، آن را دریافت کنند.

چگونگی جدا کردن یارانه بعد از تغییر سرپرست

اگر زوج ها طلاق گرفته باشند و اقدام به جدا کردن یارانه از خود باشند، و این تصمیم بین زوجین به صلاحیت رسیده باشد می توانند به مرکز پلیس +۱۰ مراجعه کنند ولی اگر توافقی بین زوجین برای جدا کردن یارانه نباشد باید به فرمانداری شهر محل اقامت خود مراجعه کنند.در صورتی که سرپرست خانوار فوت کرده باشد، برای جدا کردن یارانه افراد خانواده از سرپرست، می توانند به فرمانداری شهر محل اقامت مراجعه کنند یا این که همراه با اصل و کپی مدارک شناسایی و برگه فوت به مرکز پلیس+۱۰ سرپرست محله خود مراجعه کنند.اما زن هایی که با شوهر خود اختلاف دارند و اقدامی به طلاق نکرده اند، قبل از طلاق امکان جدا کردن یارانه برای آن ها وجود ندارد. اگر بخواهند یارانه خود را جدا کنند باید طلاق بگیرند و با مراجعه به مراکز پلیس+۱۰ سرپرست خود را تغییر داده و از اول ثبت نام کنند.

قانون هدفمندی یارانه

هدف مندی یارانه ها شامل ۱۶ ماده است. به گونه ای که با حذف کردن یارانه از مواد سوختی، برق، گاز، و غیره درآمد به دست آمده، به صورت نقدی و یا غیر نقدی بین مردم پخش شود و سایر درآمد ها صرف کار های عمرانی و غیره شود.براین اساس، قانون هدفمندی یارانه ها تصحیح کردن قیمت های حامل انرژی است تا با کم کردن فاصله قیمت های داخلی و خارجی سوخت، مانع هدررفتن و یا قاچاق این منابع شود. این قانون از آذر ماه سال ۱۳۸۹ تا الان ادامه دارد.افراد بنا به دلایل مختلفی مجبور به جدا کردن یارانه خود از سرپرست هستند.در مقاله بالا به تمامی روش های جدا کردن یارانه پس از ازدواج به دلایل مختلف و تغییر سرپرست و هدف از یارانه اشاره کردیم. امیدواریم که توانسته باشیم در این زمینه راهنمایی های لازم را کرده باشیم.

جدا کردن یارانه بعد از ازدواج ۹۷
جدا کردن یارانه بعد از ازدواج سال ۹۸
جدا کردن یارانه بعد از ازدواج سال ۹۹


ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. محبوبه عباسیان می گوید

    سلام میخواهم اینترنتی یارانه شوهرم راجداکنم چگونه انجام بدهم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.