انشا ۱۳ آبان | ۳ انشا در مورد روز دانش آموز برای پایه های مختلف

انشا ۱۳ آبان | ۳ انشا در مورد روز دانش آموز برای پایه های مختلف

انشا ۱۳ آبان و روز دانش آموز در کنار تکالیف مدرسه مثل نقاشی روز دانش آموز و روزنامه دیواری و کاردستی ۱۳ ابان به دانش آموزان کمک میکند در همین سن کودکی هم با تاریخ و گذشته کشور خود آشنا شوند هم روحیه استکبار ستیزی و عشق به آزادی و استقلال کشور داشته باشند ما هم برای کمک به دانش آموزان و اولیای آنها ۳ انشا برای دانش آموزان هم در مورد واقعه ۱۳ آبان و هم در مورد وظایف یک دانش آموز خوب و نمونه آماده کرده ایم که تقدیم حضور شما خواهیم کرد.

انشا 13 آبان

انشا ۱۳ آبان

ما در دلبرانه قبلا هم در مورد روز دانش آموز و انشا ۱۳ آبان ماه یک مطلب مفصل شامل تعدادی تحقیق و انشاء برای دانش آموزان و دانش جویان عزیز گرد آوری کرده بودیم که میتوانید با کلیف روی آن علاوه انشا های این نوشته از انشا های نوشته قبلی هم استفاده کنید

انشا روز دانش آموز | ۵ انشا و تحقیق در مورد ۱۳ آبان روز دانش آموز

انشا ۱۳ ابان (۱)

انشا ۱۳ آبان شماره یک 

موضوع انشاء : وظایف یک دانش آموز خوب و نمونه چیست ؟ ( ساده و کودکانه)

مناسب برای پایه تحصیلی : مناسب برای کودکان و مقاطع پایین تحصیلی 

مقدمه :

انشای خود را به یاد شهید فهمیده آغاز میکنم که با وجودی که یک نوجوان بود ولی درس بزرگی به همه ما داد .

انشاء ۱۳ آبان ، انشای ۱۳ آبان

به نام خدا

همه ما میدانیم دانش آموزان آینده سازان یک کشور هستند و تربیت و تحصیل آنها اهمیت زیادی دارد

اما باید از خودمان بپرسیم که به عنوان یک دانش آموز چه وظایفی داریم ؟

حتما بیشتر شما فکر میکنید که جواب فقط یک کلمه است : علم آموزی

جواب شما درست است اما یک دانش آموز خوب بجز درس خواندن و گرفتن نمره های خوب وظایف دیگری هم دارد.

مثلا یک دانش آموز خوب باید از نظر اخلاقی برای خواهر و برادر کوچکتر و دانش آموزان کوچکتر نمونه باشد .

یعنی اخلاقش خوب باشد ، به همه کمک کند ، با دیگران با ادب و احترام برخورد کند ،

دیگران را دوست داشته باشد ، مسئولیت پذیر باشد و منظم و مرتب باشد ،  عاقل و فهمیده باشد و خیلی چیزهای دیگر.

انشا ۱۳ ابان ، انشا درباره ۱۳ آبان

بجز این ها یک دانش آموز خوب بیاد بداند که الان بهترین موقع برای یادگیری است و نباید وقت خود تنها با بازی و سرگرمی تلف کند باید حتی در اوقات فراغت خود کارهای مفید انجام دهد کارهایی که در آینده برای خودش و جامعه اش مفید باشد . یک دانش آموز خوب باید سعی کند از سن کم با ایمان باشد و با پرسیدن سوال هایی که در ذهن دارد و خواند کتاب های خوب ایمان و معرفت خود را بالا ببرد و فراموش نکند رضایت خدا مهم تر از هر چیزی در دنیا است .

بعضی کارها مثل خواندن قرآن ، کمک به پدر و مادر در کارها ، پیدا کردن دوست های خوب ، بازی و تفریح به موقع و به اندازه ، انجام تکالیف منظم ، برنامه ریزی و نظم در کارها ، پس انداز و صرفه جویی و خیلی چیز های دیگر باعث میشود شما بتوانید هم آینده خوبی برای خود بسازید و هم الگو بقیه دانش آموزان شوید ، هم پدر و مادر خود را سربلند کنید .

انشا درمورد ۱۳ آبان ، انشاء درباره ۱۳ آبان

نتیجه گیری : این بود انشای من در مورد وظایف یک دانش آموز نمونه و خوب . امیدوارم بتوانم با تلاش و توکل به خدا دانش آموز خوبی باشم که معلمین ، پدر و مادر و از همه مهم تر خدای مهربان از من راضی باشد .

انشا ۱۳ آبان روز دانش آموز ، انشا درباره ی ۱۳ آبان

در مورد انشا ۱۳ آبان ماه ، انشا درباره ی ۱۳ ابان

انشا ۱۳ ابان (۲)

انشا ۱۳ آبان شماره دو

موضوع انشاء : در مورد اتفاقات روز ۱۳ آبان چه میدانید ؟ پیام روز دانش آموز چیست ؟ 

مناسب برای پایه تحصیلی : نوجوانان

( این انشا در واقع تحقیقی پیرامون وقایع و اتفاقات ۱۳ آبان سال ۵۷ است که به زبان ساده بیان شده است . ) 

انشا درباره ۱۳ آبان

مقدمه : همانطور که میدانید روز ۱۳ ابان روز دانش آموز نام گرفته است اما آیا میدانید علت این نامگذاری چیست ؟ با من همراه شوید تا در مورد وقایع و اتفاقات روز ۱۳ ابان سال ۵۷ با شما سخن بگویم .

انشا درباره ۱۳ آبان روز دانش آموز

سیزده آبان ۵۷ بود. دانشجویان و دانش آموزان، مانند روزهای پیش، در دانشگاه تهران اجتماع کرده بودند و با شعارهای توفنده و مشت های گره کرده، جنایت های رژیم منفور پهلوی را محکوم می کردند و خواهان برپایی حکومت اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) بودند. عده ای از جوانان در کنار نرده های دانشگاه و عده ای دیگر در زمین چمن دانشگاه، علیه رژیم شعار می دادند. این وضعیت تا ظهر ادامه داشت، که ناگهان، گلوله های قساوت دژخیمان شاه، فضای پیرامون دانشگاه را در تاریکی فرو برد. بیش از شصت تن از دانش آموزان، به خاک و خون کشیده شدند. به همین مناسبت، این روز را روز دانش آموز نامیدند، تا برای همیشه چراغی فرا راه دانش آموزان عزیز کشورمان باشد و روحیه ی ظلم ستیزی و عدالت خواهی را در آنان، هماره زنده نگه دارد.

انشا درباره ۱۳ آبان ماه ، انشاء درباره ۱۳ آبان

بی تردید، حماسه ها، فداکاری ها و از خودگذشتگی های دانش آموزان عزیز در ۱۳ آبان ۵۷، پیروزی انقلاب اسلامی را شتاب بخشید و سبب زوال رژیم وابسته به امریکا گردید. هرچند قیام سیزده آبان، به شهادت عده ی زیادی از دانش آموزان انجامید، ولی آغازی شد برای قیامی گسترده تر و حرکتی فراگیرتر که پس از اندک زمانی، طومار سیاه دودمان پهلوی را در آتش خشم ملت فرو برد و آن را به زباله دان تاریخ سپرد.از سوی دیگر، همه ی این حوادث، به ننگ و رسوایی آمریکا و دست نشاندگانش انجامید و نفرت و انزجار ملت را از آمریکای استعمارگر افزون تر کرد.

انشاء درباره ی ۱۳ آبان ، انشا درباره ی ۱۳ ابان

پیام روز دانش آموز چیست ؟ یوم اللّه سیزده آبان، یادآور حماسه ها، ایثارها و فداکاری های دانش آموزان عزیزمان است. این روز با شکوه بدین سبب، روز «دانش آموز» نامیده شد، تا خاطره ی فرزندان دلیر انقلاب برای همیشه جاودان بماند و درسی فراموش ناشدنی برای تمام دانش آموزان در سراسر گیتی باشد که با ابرقدرت ها و چپاول گران بین المللی به مبارزه ی بی امان بپردازند و عزت را بر زندگی ذلت بار ترجیح دهند.

روز دانش آموز به همه ی مستضعفان جهان می آموزد که علیه مستکبران قیام کنند و حقوق مسلم و از دست رفته ی خویش را از چنگال استکبار و استعمار بیرون کشند. پیام روز دانش آموز به مسلمانان این است که: تنها در برابر والایی های ارجمند مکتب توحید به نماز بایستید و فقط در پیشگاه خدا به کرنش و سجود بنشینید.

مقاله درباره ۱۳ آبان ،انشا درباره ی ۱۳ آبان

نتیجه گیری :  سیزده آبان که در مبارزه و قیام دانش آموزان متعهد وبیدار علیه رژیم شاه و حامیان آن به ویژه استکبار جهانی ریشه دارد، نشانه ی آن است که این قشر آگاه و متعهد در راه رسیدن به اهداف والا و عظیم انقلاب اسلامی، چه در زمان طاغوت و چه پس از پیروزی شکوه مند انقلاب اسلامی، از هیچ کوششی فروگذار نکرده است. دانش آموزان مسلمان و متعهد همواره در روند رشد و شکوفایی حرکت اسلامی و انقلابی جامعه، مؤثر بوده اند و ویژگی ضداستبدادی و استکباری آن ها جزو هویت جدا نشدنی شان به شمار می رود.

مقاله درباره ی ۱۳ ابان روز دانش اموز ، مقاله درباره ی ۱۳ ابان

انشا ۱۳ ابان (۴)

انشا ۱۳ آبان شماره سه

موضوع انشاء : در مورد دوران دانش آموزی و وظایف یک دانش آموز نمونه بنویسید.

مناسب برای پایه تحصیلی : مناسب نوجوانان ( پایه های تحصیلی ششم به بالا)

انشا روز دانش آموز 

مقدمه : دانش آموزان، گل بوته هایی تشنه در کنار جویبار این دیارند. آموزگاران، چشمه ساران بهارند و هر مدرسه، آبشخور آب حیات است. روز دانش آموز، فرصتی برای تجدید عهد با قلم، کتاب و دین و دانش است. دانش آموزی که قدر گوهر خویش رابشناسد و ارزش زندگی و زمان را بداند، مجاهدی است که در سنگر دانش به ستیز با جهل، تاریکی و بی مسؤولیتی می پردازد. دانش آموز متعهد و ایمان مدار ایرانی باید در کنار درس و علم، برای ادب و کمال، سهمی بزرگ قایل شود. سعادت و آینده ی درخشان دانش آموز تنها در گرو درس خوب و نمره های عالی نیست، بلکه دانش آموز باید به چیزهای دیگری نیز بیاندیشد مانند: معنویت، انسان دوستی و خداجویی. در این انشا به وظایف دانش آموز نمونه ای میپردازیم :

انشای روز دانش آموز

یک دانش آموز نمونه بجز تحصیل علم چه وظیفه ای دارد ؟

وظیفه ی دانش آموزان، تنها فراگیری معلومات کتاب ها و محتوای علمی درس ها نیست، بلکه توجه به رشد شخصیت، شکوفا ساختن استعدادهای نهفته، تقویت روحیه ی خودباوری، خداباوری و اعتماد به نفس و توجه به دیانت درکنار دانش و فن نیز از وظایف آنان است. دانش آموزان ایران اسلامی می توانند هم زمان با تحصیل، بذر باور را در زمین بارور دل ها بیافشانند و نهال ایمان را در بوستان جان خود بنشانند تا بعدها ـ پس از فراغت از تحصیل ـ شاهد شکفتن شکوفه ی صداقت و خلوص و خدمت بر شاخسار وجودشان باشند.

، انشاء روز دانش آموز

وظیفه یک دانش آموز نمونه در مقابل والدین چیست ؟

والدین دانش آموز، دوست دارند فرزندان شان، تلاش آنان را در راه تربیت و آموزش خویش، نادیده نگیرند. هرچند آنان همواره از روی عشق و علاقه، در این راه فداکاری می کنند و منتی هم نمی گذارند؛ ولی فرزندان نباید سپاس گزاری و حق شناسی را فراموش کنند. از سوی دیگر، ادب در برابر استاد نیز، نشان کمال یک دانش آموز است. فروتنی در برابر استاد، دستور خرد و وجدان و سفارش پیامبر خدا، اولیای دین و همه ی خردمندان و فرهیختگان است. پس دانش آموزان عزیز باید بکوشند همواره قدرشناس والدین و آموزگاران دل سوز خویش باشند.

، مقاله روز دانش آموز 

یک دانش آموز نمونه باید اوقات فراغت خود را چگونه سپری کند ؟

اوقات فراغت از مسایلی است که با برنامه ریزی می توان از آن خیلی بهره برد. کسی که ارزش سرمایه ی وقت را نشناسد، گرفتار افسوس و حسرت خواهد شد. دانش آموزان عزیز می توانند با تدبیر امروز، از حسرت های آینده و هدر رفتن فرصت های طلایی، جلوگیری کنند.

تحقیق برای روز دانش آموز 

الگو و اسوه دانش آموزان باید چگونه باشند ؟

دانش آموز بایدبیش از هر چیز، درباره ی کسی که سرمایه ی علمی اش را از او به دست می آورد و حسن خلق و آداب و رفتار خود را زیر نظر او می آموزد، مطالعه و بررسی کند. باید استادی را به عنوان الگو انتخاب کرد که از اهلیت و شایستگی کامل برخوردار بوده، دین داری او محرز و پاکدامنی و صیانت نفس وی مشهور باشد. دانش آموز نباید شیفته و فریفته ی فزونی آگاهی های علمی کسی گردد که از نظر تقوا و دین داری و ویژگی های اخلاقی، نقص های آشکاری دارد؛ زیرا زیان چنین فردی به دین و اخلاق وی، از نادانی شدیدتر است.

انشا درباره روز دانش آموز

دانش آموز نمونه ایرانی باید چگونه باشد ؟

دانش آموزان ایران اسلامی همواره تشنه ی علم و دانش اند. آنان با رفتار شایسته و سازنده ی خویش، الگوی راستین دانش آموزان دیگر کشورهای اسلامی هستند. اینان، چهره های برجسته و افتخارآفرین عرصه های علم و عمل، شهامت و مبارزه، پاکی و عفاف، ایثار و فداکاری اند. اینک، تمام امید دنیای اسلام به دانش آموزان ایران اسلامی است. همان ها که با برخورداری از لطایف روحی و باطن های صاف، با کنار زدن خواهش های تن، راه عروج جان های پاک خویش را به سوی قرب به ملکوت می گشایند. جان های پاکی که در برهه ی بازسازی معنوی با سلوک روحانی خویش، دعا و عبادت و اطاعت را از محدوده ی زندگی خصوصی به در آورده و به محیط علم و زندگی خویش؛ یعنی مدرسه کشانده اند.

انشا روز دانش اموز

نتیجه گیری دانش آموزان، آینده سازان این کشور هستند و همواره باعث افتخار مردم خود بوده اند. امروزه نیز آن چه برای دانش آموز مسلمان ایرانی، با اهمیت تلقی می شود، آمیختن دانش با دین و تعهد با تخصص است. داشتن هر یک از این دو، جدا از دیگری، پریدن با یک بال است و آشکار است که سرانجام چنین پروازی، سقوط خواهد بود. دانش آموز بیدار دل و روشن ضمیر میهن اسلامی، هرگز از علم، بتی در برابر دین نمی سازد و به علم پرستی گرفتار نخواهد شد. برای دانش آموز ایرانی آن چه اصالت دارد، ایمان، معنویت، عدالت و کرامت انسانی است.

انشا درمورد روز دانش آموز ، انشاء درباره روز دانش آموز
انشاء درمورد روز دانش آموز ، مقاله در مورد روز دانش آموز ۱۳ آبان
مقاله درباره ی روز دانش اموز ۱۳ ابان

انشا ۱۳ ابان (۳)

انشا ۱۳ آبان

انشا در مورد ۱۳ آبان ماه ، انشا در مورد ۱۳ آبان روز دانش آموز کوتاه ، انشا در مورد ۱۳ آبان روز دانش آموز  ،  ، 

انشا ۱۳ ابان (۵)

مطالب مرتبط :

انشا دفاع مقدس | ۷ انشا در مورد جنگ تحمیلی ، شهدا و جانبازان

انشا ایران | ۷ مقاله و انشا درباره ایران ، پرچم ایران و با موضوع ایران وطن من

انشا در مورد محرم | ۲ انشا با موضوع محرم و عاشورا (ع) برای دانش آموزان

انشا اربعین | ۴ انشا وتحقیق در مورد اربعین و پیاده روی برای کودکان و نوجوانان

انشا روز دانش آموز | ۵ انشا و تحقیق در مورد ۱۳ آبان روز دانش آموز

انشا در مورد پاییز | ۷ انشا ادبی و توصیفی در مورد فصل پاییز برای پایه های مختلف

انشا در مورد زمستان | ۱۲ انشا درباره فصل زمستان برای پایه های مختلف

انشا یک روز برفی | ۵ انشا در مورد برف و توصیف یک روز برفی

انشا در مورد امام رضا | ۵ انشا با موضوع زندگینامه ، تحقیق و نامه ای به امام رضا

مقاله در مورد ۱۳ آبان ، مقاله در مورد ۱۳ آبان روز دانش آموز ، انشا در مورد روز ۱۳ آبان


ممکن است شما دوست داشته باشید
6 نظرات
  1. A می گوید

    عالی.ممنون

    1. saeed می گوید

      قابلی نداشت

  2. بدون عنوان می گوید

    به آمریکا چیکار دارید؟ با علم و ابتکار به موفقیت برسید با شعار کسی نرسیده

    1. saeed می گوید

      تو همه کشور ها مناسبت های ملی مثل استقلال کشور ها ، سالروز شروع و پایان جنگ ها و حمله ها رو بزرگداشت برگزار میکنن
      تا برای نسل آینده یادآوری بشه و تصمیمات اشتباه نگیرن.
      کسی با علم و تلاش و ابتکار مخالف نیست ولی باید یادمون بمونه که طی سال ها و قرن های گذشته با ملت ما چه کردند و نباید بهشون اعتماد بشه .

  3. خیری می گوید

    ای بابا
    آخه منبع این مطالب تون کجاست؟
    آخه مسلمون ۱۳آبان روز تسخیر لانه جاسوسی بود بعداز پیروزی انقلاب بود شاه کجا بود شهادت کجا بود همه‌اش رشادت بود و شجاعت و تازه تسخیر توسط دانشجویان بود در واقع
    اصلاً ۱۳آیان روز جشنه نه عزا،،،

    1. saeed می گوید

      بهتر بود قبل از نوشتن این کامنت یه سرچ میکردید
      روز ۱۳ آبان یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده است.
      – تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳،
      – واقعه کشتار جمعی دانش‌آموزان تهرانی در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ که بعدها روز دانش‌آموز نام گرفت
      – در نهایت تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ که امام خمینی (ره) از این اتفاقات به‌عنوان انقلاب دوم نام بردند؛
      به‌عنوان سه حادثه مهم تاریخی مطرح در تقویم کشورمان ثبت شده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.