بیوگرافی کامل علی زند وکیلی + تصاویر جدید علی زند وکیلی

بیوگرافی کامل علی زند وکیلی + تصاویر جدید علی زند وکیلی

خواننده آهنگ رفتی و فقط دعا کن علی زند وکیلی (زاده ۱۳۶۵ شیراز) خواننده و نوازنده است. فعالیت‌های هنری خود را از سه سالگی با نواختن تنبک و آواز شروع کرد و در سال ۱۳۷۷ به هنرستان موسیقی شیراز وارد شد و نواختن سنتور و پیانو را آموخت. سال ۱۳۸۱ به هنرستان موسیقی تهران وارد واز همان هنرستان فارغ‌التحصیل شد و در حال حاضر کارشناس موسیقی می‌باشد

وی به همراه برادر خود، محمد زند وکیلی گروهی را تحت عنوان زند بند تأسیس کرد. علاوه بر آن سابقه همکاری با گروه‌های دنگ شو، خموش، طلوع، نغمه کیمیا، شروندو گلبانگ را دارد و کنسرتهایی نیز به همراه این گروه‌ها برگزار کرده است.
از جمله کارهای شاخص وی می‌توان به تیتراژ مجموعه‌های دزد و پلیس، پژمان (آخر قصه) و شاهگوش (زهره) اشاره کرد. او در زمستان ۱۳۹۲ آلبومی را تحت عنوان عبور از مه در ژانر سنتی با اشعاری از حافظ، زهرا پناهی، حسین منزوی و وحشی بافقی در ۱۴ قطعه منتشر کرد. علی زند وکیلی در سی امین جشنواره موسیقی فجر در شیراز در ۲۴ بهمن ماه ۱۳۹۳ به اجرای برنامه پرداخت.

عکس های جدید علی زند وکیلی

در برنامه خندوانه ، پژمان بازغی آهنگ ترش رو از او را لبخوانی کرد .و در همین برنامه امیرحسین صدیق آهنگ سیه مو از او را اجرا کرد. کنسرت موسیقی «ناردونه» به خوانندگی علی زندوکیلی و نوازندگی سامان احتشامی یکشنبه ۱۲ آبان ماه در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.

آلبوم‌ها

    میان تاریکی – ۱۳۹۰ (به همراه بابک غسالی)
عبور از مه – ۱۳۹۲ (به همراه هامون بهرامی‌مقدم)
دشت جنون – ۱۳۹۴
همنشین درد – ۱۳۹۴
یادی به رنگ امروز – ۱۳۹۴

عکس های اینستاگرام علی زند وکیلی

در این کنسرت که با استقبال قابل توجه علاقه‌مندان موسیقی ایرانی برگزار شد، گروه موسیقی در دو بخش “دشتی و اصفهان” و “نوا و دشتی” قطعاتی را اجرا کردند. “میان تاریکی” با شعری از فروغ فرخ‌زاد، تک‌نوازی کمانچه سینا علم، “اعتراض”، “پرنده مردنی است” و “شکوفه اندوه” با شعرهایی از فروغ فرخ‌زاد و آهنگسازی بابک غسالی قطعاتی بودند که در بخش اول کنسرت به خوانندگی علی زندوکیلی اجرا شد.

در بخش نوا و دشتی هم قطعات “نه این نه آن” با شعر مولانا، “سراب” و “خاک کوی دوست” با شعری از حافظ به آهنگسازی سحاب علم ،”ناردونه” با شعری از داود غلامی شیرازی به آهنگسازی و خوانندگی علی زندوکیلی و آهنگ ریتمیک “تار رباب” با اشعاری از باباطاهر و داود غلامی شیرازی اجرا شدند.

همچنین سامان احتشامی نوازنده و آهنگساز هم بعد از دو بخش کنسرت به دعوت علی زندوکیلی آهنگ “رفته” از مجموعه قطعات نمایش “ترانه‌های قدیمی” به کارگردانی محمد رحمانیان که چندی پیش در تالار شمس موسسه اکو به صحنه رفت، اجرا کرد که این آهنگ با استقبال تماشاگران مواجه شد.

علی زندوکیلی در بخش دوم اجرای این کنسرت و قبل از اجرای آهنگ “ناردونه” خطاب به تماشاگران گفت: آهنگ “ناردونه” از یک درد قدیمی می‌آید که برای من بسیار سنگین بود و سبب شد که این ملودی را بسازم. در این مسیر بسیار‌ها هم‌درد من شدند. البته لازم است در همین جا تشکر ویژه ای از داود غلامی شیرازی به عنوان ترانه‌سرای این آهنگ کنم که به زیباتر شدن آن کمک قابل توجهی کرد.

این خواننده جوان موسیقی ایرانی که این روزها با خوانندگی در تیتراژ پایانی مجموعه تلویزیونی “پژمان” برای مخاطبان شناخته شده است در بخش دیگری از این کنسرت گفت: “ناردونه” می‌تواند برای هرکسی اسطوره باشد البته من این کار را به مادرم که اینجا کنار شماست تقدیم می‌کنم و امیدوارم مورد توجه شما هم قرار بگیرد.

وی قبل از اجرای آهنگ‌هایی از موسیقی نمایش “ترانه‌های قدیمی” خطاب به تماشاگران گفت: سامان احتشامی به من و گروهی که ۶ سال است همراه آنان هستم افتخار داد که در کنار هنرنمایی او قطعاتی را برای شما اجرا کنیم. من بسیار خوشحالم که در این نمایش با سامان همکاری کردم چراکه خاطراتی را برای من به وجود آورد که مطمئنم تا سال‌های بسیاری همراهم خواهد بود.

زندوکیلی تصریح کرد: گروه موسیقی ما به جریانی که در آن حضور دارد افتخار می‌کند و مطمئن باشید که ما به این موسیقی تعهد خواهیم داشت و تا آخرین لحظه به این نوع موسیقی وابسته بوده و به کار خود ادامه می دهیم. در این کنسرت که به تهیه‌کنندگی آرام سنگلجی و مدیریت صمد طالقانی در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد، بابک غسالی عود، سینا علم کمانچه، سحاب علم تار، شایان ریاحی پرکاشن، ماهور زمان‌پور تنبک، شهریار نظری دف و سامان احتشامی پیانو به عنوان نوازنده حضور داشتند. گزارش متنی از این کنسرت را دنبال کردید، در ادامه  هم می توانید عکسهای این اجرا را در موسیقی ببینید و پس از آن نیز مصاحبه مجله همشهری جوان با علی زندوکیلی را دنبال کنید.

علی زندوکیلی که گرمای صدایش در نمایش «ترانه‌های قدیمی» محمد رحمانیان به دل بسیار‌ها نشست، تعداد طرفداراهایش را از تعداد طرفداران سبک آوازخوانی و صدای خاصش برای گروه «دنگ‌شو» فراتر برد. او این روزها یکی از جوان‌ترین خواننده‌های سبک سنتی – تلفیقی است که روز به روز با خواندن کارهایی مثل تیتراژ سریال «پژمان» و سریال «شاهگوش» شناخته‌تر می‌شود و بسیار‌ها ترانه «رفته‌»اش را با صدایی که ویژه خودش است، زمزمه می‌کنند. همین بهانه‌ها و کنسرتی که با گروه خودش همین روزها اجرا خواهد کرد، بهانه‌ای شد تا با صدای گرم گروه «دنگ‌شو» که بسیار‌ها دوست داشتند اسمش را بدانند – در یک اتاق آکوستیک مخصوص تمرین و تدریس موسیقی گپ بزنیم و او از همه روزگار پرموسیقی‌اش برایمان بگوید.

بیوگرافی علی زند وکیلی

با گروه «دنگ‌شو» چطور آشنا شدید؟

آبان سال ۹۰ آقای طاها شجاع‌نوری با من تماس گرفت و گفت از دنگ‌شو تماس می‌گیرم. چند بار هم تأکید داشت که دنگ‌شو! گفت من شماره شما را از آقای فردین خلعتبری گرفته‌ام. گفتند یک قرار بگذاریم همدیگر را ببینیم. وقتی رفتم پیش بچه‌ها باز هی می‌گفتند دنگ‌شو و من می‌گفتم «خدایا دنگ‌شو کیه!» واقعاً بچه‌ها را نمی‌شناختم. حتی تا شش ماه اول که آشنا شده بودم و باز هم نرفتم کارهایشان را بگیرم و گوش بدهم! بعد خودم فهمیدم که دنگ‌شو چه اعتباری دارد. همیشه به طاها می‌گویم جریانی را در سیستم موسیقی به وجود آورده که واقعاً امیدوارم از این جرین‌ها در موسیقی بسیار باشد، اما نه به عنوان اینکه گروه‌هایی بیایند که فقط بخواهند از دنگ‌شو تقلید کنند. باید بدانند هدف دنگ‌شو چیست. چون من شناختی که نسبت به دنگ‌شو دارم این است که طاها بی‌توشته و بی‌طراحی کاری را انجام نمی‌دهد.

آقای شجاع نوری نگفتند چرا شما را انتخاب کردند؟

قرار بود آلبوم «دلتنگ شو» را خواننده دیگری بخواند. اصلاً یکی دو ترک را هم خوانده بودند و بعد که فکر کردند و مشاوره گرفتند، دیدند نباید این کار را انجام بدهند. بعدش بچه‌ها از خواننده‌های مختلف تسبت گرفته‌اند. طاها همیشه به من می‌گوید «علی من تازه خواننده را با تو شناختم قبل از تو هیچ صدایی به گوشم نبود.» وقتی به خانه‌شان رفتم از من خواستند که یک آواز بخوانم من هم خسته بودم ولی آغاز کردم یک آواز بیات ترک خواندم. آن را خواندم و طاها و شاید جفتشان گفتند «گوش ما تازه دارد آواز می‌شنود!»

چرا از دور احساس می‌کنم که شما در روند کارتان از این شاخه به آن شاخه پریده‌اید؟ با گروه «خموش» و «دنگ‌شو» کار کرده‌اید. گروه «ناردونه» را دارید و الان هم قرار است با «دارکوب» کار کنید.آدم تنوع‌طلبی نیستم، اما تنوع را در ژانرهای موسیقی دوست دارم. من دوران تجربه‌ام را می‌گذرانم. دوست دارم چند ژانر را تجربه کنم ولی باید خودم را در هر ژانری که هست درست نشان بدهم. من در دنگ‌شو ژانر سنتی خودم را داشته‌ام. ولی یک خرده متفاوت‌تر در گروه خموش در ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی هم همین طور. قطعاً با درکوب هم همین‌طور خواهد بود. یعنی سعی می‌کنم از آن چارچوبی که در ذهن خودم داشته‌ام دور نشوم. قطعاً از این بعد ثبات علی زندوکیلی را بیشتر خواهید دید.

در ادامه راه خواندگی مرزبندی خاصی بین سنتی و تلفیقی خواهد داشت؟

علاقه‌ام به کارهایی مثل سبک آلبوم «میان تاریکی» است. شعرهای نو بسیار با موسیقی سنتی ایرانی خوانده نشده ژانر تلفیقی با سنتی را در کارهایم تفکیک نمی‌کنم. موزیکی که خوب باشد و پیام و کلام عالی داشته باشد، می‌پذیرم، ولی نوع خواندن من ثابت است. در «دنگ‌شو» و «دارکوب» همین نوع خواندن را خواهید دید و در کارهای خودم کمی پروپیمان‌تر و قابل‌تر.

دوست ندارید در این پرتگاه حرفه‌ای شدن زیرنظر کسی فعالیت کنید یا مثل آقایان قربانی معتمدی با همایون شجربان پله‌پله بروید؟ انگار بسیار بی‌پشتوانه در این مسیر قدم برمی‌دارید.پشتوانه آدم جز خدا کسی نیست. معامله من در زندگی همیشه با خدا بوده. من از ۱۴-۱۵ سالگی تنهایی به تهران آمدم و سختی کشیدم. نه دوست دارم اسمی پشت‌سر باشد که بگویند این اسم سبب شهرت می شد. نه از شهرت و موقعیت کسی سوءاستفاده می‌کنم چون دوست ندارم وارد حواشی شوم. به پله پله پیش رفتن هم معتقدم شاید سنم کمی گول‌زننده باشد ولی تجربه‌ام کم نیست. از ۱۵-۱۴ سالگی گرمی و سردی چشیده‌ام و از خودم مراقبت کرده‌ام که پایم نلغزد و زمین نخورم.

خودتان چه موسیقی‌ای گوش می‌دهید؟

موسیقی‌های محلی و بومی موسیقی‌های محلی وفولک بی‌غرض‌ترین خالص‌ترین واقعی‌ترین موسیقی‌های دنیا می باشند.

از بین خواننده‌ها سنتی کسی هست که دوست داشته باشید به سبک او بخوانید؟

نه واقعاً به کسی فکر نکرده‌ام، اما همیشه دوست داشتم و در هر ژانری مهر مخصوص خودم را داشته باشم. همیشه دوست دارم کنار صداهایی قرار بگیرم که همیشه خواهند ماند.

از بین خواننده‌های پاپ کدام صداها را می‌پسندید؟

حمید حامی، نیما مسیحا و مانی رهنما. از این طرف هم صدای اقای اصفهانی و احسان خواجه‌امیری.

در آینده نزدیک از شما چی خواهیم شنید؟

آلبوم «ترانه‌های قدیمی» نمایش آقای رحمانیان منتشر خواهد شد. مشغول ضبط آلبوم «ناردونه» با صداو آهنگسازی خودم و نوازندگی گروهی از دوستانم هم هستم. ترانه‌ها قدیمی فارغ از اجرا ترانه‌هایی قوی داشت. سن و سال بسیار از تماشاچی‌ها اصلاً قد نمی‌داد که صداهای اصلی‌اش را شنیده باشند، اما ترکیب صدای شما با پیانو بسیار خوب درآمده بود

این نمایش بسیار چیزها به من یاد داد و یکی از تجربه‌های مهم زندگی من است. من با هر گروهی که روی استیج می‌روم چیزی یاد می‌گیرم. متأسفانه در ایران یک گروه برای همیشه نمی‌توانند با هم همکاری کنند. به طور مثالً اگر یک گروه ۵ نفری که سال ۷۰تشکیل شده نمی‌تواند تا ۷۵ به کارش ادامه بدهد اما در غرب گروه‌هایی مثل یک ارکستر مجلسی ۳۰ نفره را می‌بینید که سال ۱۹۹۸ تشکیل شده و تا الان همان اعضا می باشند مگر اینکه کسی مرده و جایگزین او کسی آمده!

تمام گروه‌های ایرانی و این نقطه ضعف را دارند. کارهای خوب ما هم حاصل همنشینی‌ها و همکاری‌هایی بوده که قبل از انقلاب تا ۱۰ سال بعد از انقلاب بوده. ولی الان چی؟ به خاطر همین من دوست ندارم وارد حواشی گروهی شوم اما وقتی با گروهی کار می‌کنم. دوست دارم از آن تیم یاد بگیرم و بتوانم آن نقشی را که دارم به خوبی ایفا کنم.

با پایه‌گذاری هنرستان موسیقی شیراز در سال ۱۳۷۷ توسط استادش نوید افقه، فضا برای تحصیل در رشته موسیقی فراهم شد و «زندوکیلی» و دوستانش به عنوان اولین ورودی آن دوره پا به هنرستان گذاشتند. در سال ۱۳۸۰ «عبدالنقی افشارنیا» (نوازنده برجسته ساز نی که در آلبوم‌های بسیاری با صدای استاد شجریان همکاری داشته) و چند تن از اساتید دیگر که به صورت پروازی به شیراز آمده و در آن هنرستان تدریس می‌کردند، به او پیشنهاد دادند که برای پیشرفت بیشتر در عرصه موسیقی به تهران بیاید. خودش می‌گوید تا سال ۸۴ تمام تمرکزش را بر روی نوازندگی گذاشته بود.

در ابتدا نوازندگی پیانو را شروع کرد و بعد به فراگیری سنتور پرداخت. تا اینکه شاه‌محمدی در تابستان سال ۸۴ برای تدریس آواز به شیراز آمد و زندوکیلی مدت ۶ ماه نزد او آواز آموخت و سپس به محضر خانم معصومه مهرعلی راه یافت. این دو دوره کل مدت زمانی بود که علی به آموختن آواز پرداخت. در سال ۸۶ با علی قمصری، پوریا شیوافرد و فردین خلعتبری همکاری داشت که به توصیه آنها آواز را به صورت جدی‌تر ادامه داد.

نگاهی کوتاه به فعالیت‌های هنری علی زندوکیلی بهانه‌ای برای گفتگوی «موسیقی ما» با این خواننده موسیقی ایرانی است که سابقه همکاری با گروه‌های دنگ‌شو، خموش، طلوع، نغمه کیمیا، شروند و گلبانگ را در کارنامه دارد:     * شما پیش از این سابقه همکاری با محمد رحمانیان را در یک موسیقی و نمایش دیگر تحت عنوان ترانه‌های قدیمی داشته‌اید. لطفاً کمی درباره شکل‌گیری این تجربه صحبت کنید.

اردیبهشت‌ماه سال ۹۰ بود که فردین خلعتبری با من تماس گرفت و گفت موسیقی و نمایشی تحت عنوان «ترانه‌های قدیمی» با آهنگسازی خودش و نویسندگی و کارگردانی آقای رحمانیان قرار است اجرا شود. این کار ۸ اپیزود داشت که هر کدام از آنها مربوط به یکی از ترانه‌های قدیمی اساتیدی چون همایون خرم، مین‌باشیان، مجید وفادار و روح‌الله خالقی است. به این ترتیب برای خواندن در آن نمایش از من دعوت شد. کار در آنجا به این صورت بود که در هر اپیزود، بازیگر به یک بیت از ترانه‌های قدیمی اشاره می‌کرد و خواننده با وارد شدن بر روی صحنه آن را می‌خواند. این کار در اختتامیه چهارمین جشنواره فیلم شهر در برج میلاد اجرا شد. سازهای ویلن، ویلنسل، پرکاشن و سازهای کوبه‌ای و پیانو در این اجرا حضور داشتند. پیانو این کار را سامان احتشامی می‌نواخت. DVD این کار هم به بازار آمد و هم‌اکنون در بازار موجود است.

 استقبال از آن نمایش به چه شکل بود؟

بعد از آن کار آقای رحمانیان برای زندگی به کانادا رفتند تا اینکه در مردادماه سال ۹۲ فردین خلعتبری دوباره با من تماس گرفت و گفت آقای رحمانیان برگشته‌اند و می‌خواهند مجموعه ترانه‌های قدیمی را دوباره به مدت ۳۰ شب روی صحنه ببرند. تمرین‌هایمان دوباره آغاز شد. این دفعه قرار شد کل کار تنها با پیانوی «سامان احتشامی» اجرا شود. برای این اجرا سالن «اکو» در نظر گرفته شده بود که محدودیت جا داشت. شهریورماه سال ۹۲ «ترانه‌های قدیمی» دوباره روی صحنه رفت و با استقبال بسیار خوبی مواجه شد تا آنجا که بعضی شب‌ها دو سانس اجرا می‌رفتیم. هنوز هم که هنوز است خیلی‌ها از آن اجرا صحبت می‌کنند. لازم است بگویم این کار دو هفته پیش هم در شیراز اجرا شد و قرار است در روزهای ۲۶، ۲۷ و ۲۸ شهریورماه در مشهد و سپس در اصفهان اجرا شود.

    * ایده نمایش «ترانه‌های محلی» چگونه شکل گرفت؟

اسفندماه سال گذشته بود که در مراسمی آقای رحمانیان را دیدم. ایشان به من گفت می‌خواهم «ترانه‌های محلی» را هم در ادامه «ترانه‌های قدیمی» اجرا کنیم. کارهایی که بر اساس موسیقی فیلم‌های «شیر سنگی»، «ناخدا خورشید»، «داش‌آکل» و… ساخته شده‌اند.

قصه این موسیقی و نمایش مربوط می‌شود به یک محقق امریکایی که موضوع پایان‌نامه‌اش کار بر روی موسیقی نواحی مختلف ایران است.   کمی درباره زمینه ورود موسیقی به این موسیقی-نمایش صحبت کنید. و اجرای آن از چه زمانی آغاز می‌شود؟ قرار است این کار از ۷ مردادماه و به مدت ۳۰ روز در سالن اصلی تئاتر شهر به روی صحنه برود.

    علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

این نمایش خواننده دیگری جز شما هم دارد؟

همانطور که می‌دانید، آهنگساز و مشاور این کار فردین خلعتبری است و بر اساس طرح، موسیقی یک سری از ترانه‌های قدیمی را می‌سازد. من اجرای بخش‌های فارسی را به عهده دارم. خانم «هانا کامکار» بخش کردی را می‌خواند و «روزبه مهر» اجرای قسمت شمالی را به عهده دارد. انتخاب خواننده‌های مختلف بر این اساس اتفاق افتاد که خواننده کاملاً باید به موسیقی و زبان محلی آشنایی داشته باشد. جالب است بدانید در این کار ترانه «ناردونه» که بر اساس آهنگ‌های محلی شیرازی و توسط خودم ساخته شده را هم اجرا می‌کنم.

    * در این کار روی نمایش من کار نشده و من تنها خوانندگی می‌کنم. اگر نمایش‌های عروسکی آقای غریب‌پور را دیده باشید، در آن کارها خواننده لحن خاصی دارد که به نوعی بازی او در نمایش به حساب می‌آید. آیا در «ترانه‌های محلی» شما پا را از یک خواننده بودن فراتر می‌گذارید؟

    علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

حضور شما در این تجربه هنری، بهانه یا انگیزه‌ای غیر از خواندن هم داشته است؟

همیشه به اینکه آیا آواز ایرانی هم می‌تواند مانند آواز سایر ژانرها اَکت داشته باشد یا نه، فکر کرده‌ام. بیشتر خواننده‌های موسیقی ایرانی ایستاده آواز می‌خوانند، در حالی که تخلیه انرژی خواننده در بسیاری از موارد می‌تواند با حرکات دست اتفاق بیفتد. زمانی که با بچه‌های نمایش تمرین می‌کردم و تمرین کردن آنها را می‌دیدم، احساس آنها بر روی کلمات در خواندن من هم تأثیر می‌گذاشت. وقتی مردم را نگاه می‌کردم، می‌دیدم بازیگران با کلام‌شان روی آنها تأثیر می‌گذارند. اینکه بر روی دانه‌دانه کلمات و حروفت فکر کنی و آنها را ادا کنی، نکته جالبی است که در خوانندگی هم می‌تواند به کار بیاید. به نحوی که کلمات با آن حس و معنایی که دارند، به بهترین شکل به مخاطب برساند. من دارم از بچه‌های تئاتر اکت و ریتم درست را یاد می‌گیرم.

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

   چرا علی زند وکیلی برخلاف خیلی از خوانندگان هم‌نسلش تلفیق به معنای عمومی کلمه را بیشتر دنبال می کند؟ آیا از قالب شکستن هراس ندارد؟

هیچگاه تعصب در خوانندگی برایم معنا ندارد. تعصب ریشه‌ها را خراب می‌کند و آنها را می‌سوزاند. وقتی به یک کودک نگاه می‌کنیم، می‌بینیم او در بدو تولد نمی‌تواند بد و خوب را با ملاک ما تشخیص دهد. ذات پاک او از ذهنش می‌آید. چنین فضاهایی را در نوازندگی تجربه و سعی کرده‌ام با دوری از تعصب، زمینه پیشرفت را به روی خودم بگشایم. ترجیح دادم بی‌پرواتر شوم. البته در این بین، تمام سعی‌ام را می‌کنم تا به چارچوب آواز ایرانی ضربه‌ای نزنم.

در این مسیر با مخالفت اساتید هم مواجه شده‌اید؟

خیلی از اساتید با بیانی کاملاً رک به من گفتند به طور کامل با این جریان مخالف‌اند، اما من با تمام احترامی که برای تک‌تک آنها قائلم، نمی‌توانم درهای دنیا را صرفاً به خاطر سلیقه دیگران به روی خودم ببندم. سلین دیون، پوچلی و پاوارتی کسانی هستند که بین ۱۲ تا ۱۴ سال آواز کلاسیک کار کرده‌اند، اما هر سه اینها موسیقی تلفیقی هم اجرا کرده‌اند. محدودیت‌ها باعث دوری آدمی از خلاقیت و نوآوری می‌شود. فضا را برای پرواز کردن و بال زدن محدود می‌کند.

  علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

موسیقی پاپیولار در مقایسه با موسیقیِ چارچوب‌مندی مثل موسیقی ایرانی تأثیرگذاری سریع‌تری روی مخاطب دارد. در ضمن سریع‌تر هم می‌شود معرفی‌اش کرد.با این حال خیلی‌ها شما را به عنوان یک خواننده آواز ایرانی می‌شناسنداگر بنا باشد موسیقی پاپیولار و موسیقی ایرانی را در نحوه مواجهه مخاطب با این دو ژانر مقایسه کنید، تفاوت را در کجا می‌بینید؟ من سال‌ها به موسیقی محلی عشق ورزیده‌ام و مطمئن هستم در ادامه هم با آن عشق خواهم کرد. پس با این فضا بیگانه نیستم.

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

با گذر از این تجربه‌های متفاوت، آیا برنامه‌ای برای کارهای صرفاً ایرانی بر اساس رپرتوار موسیقی ایرانی در ذهن دارید؟

در کنسرت «ناردونه» که آبان‌ماه سال گذشته برگزار شد، قطعاتی کاملاً ایرانی را اجرا کردم. اما به واسطه زحمتی که سال‌ها برای این موسیقی کشیده‌ام و به آن خاطر که خودم را وامدار این نوع موسیقی می‌دانم و به آن افتخار می‌کنم، باز هم در این مسیر قدم می‌گذارم. سال‌ها زحمت کشیده‌ام، مقالات و نقدهای مختلف را خوانده‌ام. تجارب من در نوازندگی و مسیری که در مبانی موسیقی طی کرده‌ام، به مراتب بیش از سال‌های آواز خواندنم است. اما همیشه سعی کرده‌ام اگر نقشی به من داده می‌شود، آن را به بهترین نحو ایفا کنم. در صدد انجام کاری با «آرش فلاح» هستم که در حال سپری کردن مراحل ضبط است. این کار در مایه نوا و دشتی ساخته شده و ضبط آن تا دو هفته دیگر به پایان می‌رسد. این آلبوم متشکل از ۴ تصنیف و دو آواز است. همچنین در زمینه اجرا هم بر مبنای تنظیم قطعه «زندگی خوب» است که به تازگی در اختیار مخاطبان سایت شما قرار گرفت. برنامه‌ای داریم که کارهای جدیدی را با تنظیم جَز و بلوز و البته موسیقی امریکای لاتین و با ملودی و آواز ایرانی اجرا خواهیم کرد. این کنسرت ان‌شاءالله در مهرماه امسال اجرا خواهد شد.

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

در آوازخوانان نسل خودمان علیرضا شاه‌محمدی و در قدما میرزا رضا ظلی. در نوازندگان دوره معاصر اردوان کامکار و از هنرمندان قدیمی استاد جلیل شهناز.اگر از شما بخواهیم نام دو تن از موزیسین‌ها و خوانندگان جدید و قدیم را که بر روی کار شما تأثیر گذاشته‌اند ذکر کنید، به کدام اسامی اشاره می‌کنید؟

علی زند وکیلی , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی  , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی علی زند وکیلی

علی زند وکیلی دانلود , آهنگ جدید علی زند وکیلی , علی زند وکیلی , بیوگرافی کامل علی زند وکیلی

برای مشاهده سایر مطالب مرتبط با این هنرمند روی لینک زیر کلیک کنید

علی زند وکیلی


ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.